Helena-Reet: En överraskning från Allan, min favoritaktie just nu, ett mer energieffektivt hem och juli månad i trädgården!

Helena-Reet: En överraskning från Allan, min favoritaktie just nu, ett mer energieffektivt hem och juli månad i trädgården!

NordenBladet – Vilken vacker dag! Vi sov länge i dag och slappade länge i varandras armar och dränkte varandra i kramar. Idag, den 22 juli, är det “VÅR” dag igen – vi har varit tillsammans i två år och tre månader!

Allan sade skrattande till mig i morse: “Du har ingen aning om vilken överraskning jag har åt dig!” och visade mig ett A4-papper fullt av pilar och rutor. Jag förstod inte ett ord av det och frågade vad det var? Det var en så kallad “stor bild” av en av våra gemensamma affärsidéer, som vi hade planerat i många månader och vars kod (logik) diagram nu var svart på vitt. Allan sa att den svåraste delen är över, att vi nu bara behöver programmera lite och sedan börja testa simuleringen. LYSANDE! Vi två är som en explosion – vi motiverar och kompletterar varandra.

Den här gången, för första gången på “den Internationella kärleksdagen”, kommer vi inte att äta lasagne och gräddtårta. Idag är det så varmt och soligt att vi bestämde oss för att sola utomhus och grilla – vi stekte kotletter och jag gjorde en fräsch sallad till det. Allan tog med mig ut direkt efter frukost och gav mig en underbart vacker kruka med rhododendron. Jag har satt dem i en lerkruka som jag gjort själv, men senare ska jag tydligen plantera dem utomhus.I går (21 juli) steg vi upp tidigt. Jag bakade en hemlagad pannpizza åt Allan och hans vän tidigt på morgonen och gick sedan med Ivanka till keramik cirkeln. Allan klippte sig på morgonen och kom sedan med sin arkitektkompis Mihkel till oss. Mihkel hade med sig en låda jordgubbar, en stor ask med godis och blommor. Det är en så trevlig känsla att Allan har sådana gentlemannavänner 🙂 På lunchtid hade jag en manikyr- och franstid och på kvällen läste jag Investopedia och följde NYSE (New York Stock Exchange).

På tisdag och onsdag (19 och 20 juli) steg aktierna i de företag som handlas på marknaden, men igår sjönk de igen.

Mina huvudintressen inom Swing trading och Daytrading är för närvarande följande:

International Business Machines Corporation (IBM), Macy’s, Inc. (M), Coinbase Global, Inc. (COIN), Alibaba Group Holding Limited (BABA), Match Group, Inc. (MTCH), ZIM Integrated Shipping Services Ltd. (ZIM), Datadog, Inc. (DDOG) på den amerikanska börsen och Fortum Oy (FORTUM.HE) och Tokmanni Group Oy (TOKMAN.HE) på den skandinaviska marknaden.


📌 OBS! Den information som tillhandahålls ska inte tolkas som en investeringsrådgivning, investeringsrekommendation eller någon annan investeringsverksamhet eller kompletterande investeringstjänst. Investeringar innebär risker, marknadsvärdet på en investering kan stiga eller falla, och det finns ingen garanti för att värdet på en investering kommer att vara oförändrat eller öka. Tidigare resultat är ingen garanti för framtida avkastning. Innan du fattar ett investeringsbeslut bör du noggrant läsa igenom produktens villkor och annan relevant information, inklusive prospektet och andra dokument för den valda fonden/aktien, samt de risker som är förknippade med investeringen. Det kan finnas skatteplikt i samband med investeringen. Om du har några frågor bör du kontakta kundtjänst på din bank eller din egen skatte-, finans- eller juridiska rådgivare.Och vad mer? Vi började isolera huset och göra det mer energieffektivt. Vi bytte ut tvättmaskinen och beställde isoleringsmaterial och foderbrädor. Jag har arbetat mycket i trädgården. Jag skapar och designar nya rabatter, klipper gräs, planterar och fotograferar naturen… hahaha… Jag har nog fotograferat varje blomma och blad i trädgården 😀

Livet på landet är så fantastiskt!!!!
Kramar!

Läs också mina tidigare blogginlägg (alla inlägg kan läsas på fyra språk – estniska, finska, svenska och engelska!) 🙂

Läs också mina andra färska blogginlägg:

Helena-Reet: 11 VISDOMAR SOM jag skulle rekommendera mig själv i dag på kvällen före min 19-årsdag… OCH svaret på frågan “Skulle jag välja dig eller 10 miljarder euro?”
Helena-Reet: BÖRSFÖRETAGENS kollaps & mina TRE gyllene regler för Day trading + diverse sommarprat 🙂
Helena-Reet: i Tartu, Saadjärve, Räpina och Viljandi
Helena-Reet: Allans mor på besök + midsommar med föräldrarna
Helena-Reet: Estella Elishevas skolavslutning för 9:e klass vid den judiska skolan i Tallinn + FOTOGALLERI!
Helena-Reet: Att njuta av livet är alltid det viktigaste för mig + några bilder från barnens födelsedagar och en liten trädgårdsblogg!
Helena-Reet: Ivankas 14-årsdag, Kärleksdagen, Ardos födelsedag och MASSOR AV TRÄDGÅRDSPRAT och FOTON!
Helena-Reet: Två år med Allan! + Estellas antagning till MUBA, uppträdande med Georg Ots Symfoniorkester och 16-årsdag!
Helena-Reet: Sammanfattning av mars och april
Helena-Reet: Min magiska 22-02-22 + NEDGÅNG PÅ BÖRSEN, NY MÅLNING, NYTT RECEPT!
Helena-Reet: Airobot IPO, Stockfanatt, cyberattack, komedi Jokker, Sångtävling Eesti laul 2022, NY MÅLNING och mycket annat intressant!
Helena-Reet: Entusiastiskt om att vakna upp och att njuta av livet, ÅTER IGEN EN NY MÅLNING och en recension av kvällens testning av alkoholfria ölsorter


High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory