Sverige: Sverigetaxi vann fortsatt förtroende från Stockholms Stad

NordenBladet – Nu är det klart att Stockholms stad valt att ge Sverigetaxi med TaxiKurir som underleverantör fortsatt förtroende att köra skolskjuts och turbundna resor fram till och med oktober 2024 i delområde Sydvästra Stockholm (Hägersten, Älvsjö och Skärholmen). Det nya avtalet kan förlängas upp till ytterligare två år. Avtalsstart i början av oktober 2022.

Sverigetaxi och TaxiKurir har sedan många år förtroendet att utföra olika typer av samhällsviktiga resor inom Stockholms stad.

– Vi är stolta och glada över att återigen få förnyat förtroendet att fortsatt få utveckla samarbetet med Stockholms stad. Skol- och omsorgsresorna är ett dagligt prov på punktlighet och service och driver oss framåt i vårt hållbarhets- och kvalitetsarbete, säger Magnus Klintbäck, VD Cabonline Stockholm.

För mer information, vänligen kontakta:
Magnus Klintbäck, VD Cabonline Stockholm, magnus.klintback@cabonline.com
Cabonlines pressjour, +46 70 456 58 07, press@cabonline.com

Om Cabonline:
Cabonline är Nordens ledande taxiföretag med cirka 2 600 anslutna åkerier och cirka 4 600 bilar i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Inom Cabonline finns en rad välkända varumärken som TaxiKurir, Taxi Skåne, Taxi Väst, Umeå Taxi, Sverigetaxi, TOPCAB, Norgestaxi, Kovanen och Taxi 4×27. Genom Cabonline får åkerierna tillgång till attraktiva kundavtal, stöd från branschledande teknikutveckling samt nytta av stordriftsfördelar, effektiv service och en gemensam infrastruktur. Gruppen omsatte 2021 cirka 4,5 Mdr SEK. För mer information, cabonlinegroup.com


High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory