Helena-Reet: Entusiastiskt om att vakna upp och att njuta av livet, ÅTER IGEN EN NY MÅLNING och en recension av kvällens testning av alkoholfria ölsorter

Helena-Reet: Entusiastiskt om att vakna upp och att njuta av livet, ÅTER IGEN EN NY MÅLNING och en recension av kvällens testning av alkoholfria ölsorter

NordenBladet – Under två dagar har jag fått inspiration att vara kreativ och syssla med konst. När jag tittade ut genom fönstret på morgonen upptäckte jag igen att livet på land är så makalöst, och att mitt hem är så härligt. Även om det är en stor lyx att bo på landet och ofta är det inte det lättaste, njuter jag definitivt av varje ögonblick. Att bo på land är inspirerande. Snöiga skogar och vackra naturvyer, sprakande ved i brasan, en spinnande katt, en stor tomt i mitt eget vackra Estland, tystnad, frid (om den tystnaden inte bara råkar brytas av min effektiva högtalare ibland inställd på max ljud).

Jag njöt av en lång och lugn frukost med färska tidningar. Jag drack ett glas God Morgon juice av blod grape, två koppar morgonkaffe och åt en sådan frukost, som är favoriten av alla mina favoriter – lök, lax och kaviartoast! Mums … Sen tog jag två koppar elixir av sprängsticka och gick ut för snöröjning. I frisk luft brände jag många hundra kalorier smidigt och gick 6 000 steg. Sen in för dusch och till en skönhetssalong.

Idag var det dags för fransvård. Jag går till vård för fransar och ögonbryn ungefär var 2-3 vecka, det är ett snyggt sätt att se vacker ut utan att lägga tid på smink. Jag sminkar mig bara för fotografering eller till större tillfällen, nästan aldrig till vardags.

Den här månaden har jag redan gjort två målningar – den första där muspojken Ivar Apodemus skottar snö, har jag redan skrivit om den på min NordenBladet-blogg (se HÄR), min konstblogg på ElishevaShoshana.com (se HÄR) och sajten OHMYGOSSIP (se HÄR). Igår kväll blev jag klar med ytterligare en ny målning (Hans Höghet Musen den Förste – #16). Den föreställer två möss i en bar. Jag är en fullkomlig entusiast och full av power, och ju mer jag gör och pysslar, desto mer energi får jag. Jag läste nyligen Merit Rajus bok “Livets nya nivå – Vakna upp entusiastisk. Njut av livet. Sov fridfullt.” Livet är verkligen på en ny nivå när man arbetar med att utveckla sig själv, drömmer och förverkligar drömmar, gör sitt bästa och har modet att vara synlig, ärlig, kärleksfull, fri och kreativ. Idag kan jag säga allt detta om mig själv – jag vaknar väldigt upprymd och lycklig och går och lägger mig nöjd!
Jag har redan skrivit till er att jag bestämde mig för att avstå från alkohol på obestämd tid. Det är en present till mig själv, inte ett hemskt lidande eller ett nyårslöfte. Men eftersom jag verkligen gillar öl måste jag ersätta den med något annat. Jag gillar verkligen olika slags naturliga örtteer jag väldigt ofta gör av de växter jag plockar själv, men ölsmaken är också bra. Just smaken, inte att den har procent. Således testade jag olika alkoholfria (0-0,5%) ölsorter. Den alkoholfria Pilsner Go i den gröna burken från Saku-bryggeriet är min en favorit (pris-kvalitetsförhållandet är mycket bra), men många andra alkoholfria öl smakar också väldigt gott.

Jag testade sex öl idag och här är mina recensioner av dem 🙂

1:a plats: A.Le Coq “Warsteiner Premium Fresh” (23 kcal / 0%). Superbra, stora applåder och lovord…mycket bättre än alla andra enligt mig. Mycket välsmakande och helt vilseledande – om du inte visste att den var alkoholfri skulle du inte tro det.
2:a plats: Heineken (21 kcal / 0%). Ölsorterna på andra och tredje plats smakar relativt lika, Heineken kanske lite mer intensiv i smaken än Carlsberg. Båda är välsmakande öl.
3:e plats: Carlsberg (20 kcal / högst 0,5%)
4:e plats: Budweiser Budvar (15,5 kcal / max 0,5%). Drickbar, men inte lika bra som de tre tidigare.
5:e plats: Stella Artois (18 kcal / 0%). Den här lämnade äppelsmak i munnen, jag gillade den inte särskilt.
6:e plats: Clausthaler (26 kcal / max 0,5%). Denna var den sämsta av de sex ölen, faktiskt den enda som inte smakade bra alls. Konstig skarp eftersmak.

Det var allt den här gången! Njut av livet!
Kramar!

Läs också mina tidigare blogginlägg (alla inlägg kan läsas på fyra språk – estniska, finska, svenska och engelska!) 🙂

Läs också mina andra färska blogginlägg:
Helena-Reet: SKA MAN SKAFFA SIG s.k. “vinterhem” i Spanien, kulturevenemang och ny musmålning + FOTOGALLERIER!
Helena-Reet: Omskakande dokumentärer, mitt underbart vackra liv + vår NYÅRSAFTON I DAG!
Helena-Reet: Jul + som BILAGA stort bildgalleri!
Helena-Reet: I dagens blogg – Underbart liv på landet, operett “Glada änkan” på Estlands nationalopera, Paintball, Två födelsedagar och Pepparkakssäsong!
Helena-Reet: i Tartu på V SPA och i Vorbuse, “Sügistuur” av Comedy Estonia och mycket mer av intresse!
Helena-Reet: EN DETALJERAD genomgång av min vecka och O, HUR BRA DET ÄR ATT DET FINNS MÄN!
Helena-Reet: Operett “Greven av Luxemburg”, Timmers diskussionskväll på Vatican-klubben i Tallinn och söndagens farsdag
Helena-Reet: Om att tillverka presenter, beställa skönhetsprodukter och renoveringen av Barnens rum! SAGT – GJORT! + STORT BILDGALLERI!
Helena-Reet: Om veckoslutet i Pärnu (Viiking SPA-hotell, restaurangerna Steffani och Kolhethi) och barnens skollov…


Tags assigned to this article:
Hans Höghet Musen den Förste

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory