Estland: Bo på landet-dagen (24 september 2022)

Estland: Bo på landet-dagen (24 september 2022)

NordenBladet – Syftet med Bo på landet-dagen är att öppna dörrarna för upptagna och entusiastiska människor och hjälpa dem att hitta en lämplig plats att bo på landet. I år välkomnar kommunerna dig på besök och visa upp sina förskolor, skolor, bygdegårdar, hälso-, kultur- och idrottsanläggningar och företag. Dessutom ges information om tillgängliga bostäder och om möjligheter att skapa jobb för dig själv.

Programmet för Bo på landet-dagen skapas av de deltagande kommunerna tillsammans med samhällen i hela Estland. En programtabell hjälper dig att hitta information om vad du kan hitta och var. Ta med familjen och bli övertygad om att man verkligen kan leva på landet! När du gör ditt val kan du ta del av berättelser från människor som nyligen flyttat från stad till landsbygd. Vi publicerar löpande nyheter om Bo på landet-dagen här. Om du har några frågor kan du kontakta arrangörerna av Bo på landet-dagen.

Programmet för Bo på landet-dagen anordnas i hela Estland för fjärde gången. Aktiviteterna och evenemangen är huvudsakligen koncentrerade till lokala samlingslokaler och bykärnor, där besökarna är väntade och där man är redo att erbjuda gemensamma aktiviteter, smakupplevelser och inspiration för landsbygdsliv och företagande.

Genom att presentera sin egen orts framgångshistorier för besökare, kommer varje medlem av samhället att utveckla en känsla av att det är bra att bo på landsbygden och att denna dag är en hyllning till ens egen ort!

Bild: NordenBladet
Källa: NordenBladet.fi


High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory