Estland: Det internationella köpcentret ITCs konferens och prisceremoni “Go Global Awards” ägde rum i Tallinn

Estland: Det internationella köpcentret ITCs konferens och prisceremoni “Go Global Awards” ägde rum i Tallinn

NordenBladet – Det internationella köpcentret ITCs (International Trade Council) konferens och prisceremoni “Go Global Awards” ägde rum i Tallinn, Estland, och samlade hundratals toppchefer från världens modernaste företag, exportbyråer, internationella tjänsteleverantörer, riskkapitalbolag och finansinstitut.

Den tre dagar långa konferensen, som hölls på Radisson Collection Hotel, öppnades av Estlands president Alar Karis. Därefter följde föreläsningar av toppexperter om globala ekonomiska trender och specifika egenskaper för affärsverksamhet i olika länder. ”Go Global Awards” avslutades med en galaceremoni på fredagskvällen på Lentosatama, där 2022 års priser delades ut.

Sedan 1956 har ITC varit ett icke-vinstdrivande internationellt handelscentrum med ett nätverk av 79 statliga export- och investeringsorgan och mer än 400 handelskammare. ITC har organiserat ”Go Global Awards” sedan 1989 för att uppmärksamma organisationer som bidrar positivt till den globala ekonomin genom innovation, teknik och strategiskt ledarskap.

Bild: NordenBladet


Tags assigned to this article:
Go Global Awards

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory