Estland: Tallinn letar efter de bästa entreprenörerna och entreprenörskapsutvecklarna

Estland: Tallinn letar efter de bästa entreprenörerna och entreprenörskapsutvecklarna

NordenBladet – För 19:e gången i höst anordnar Tallinns stad entreprenörstävling som en del av Tallinn entreprenörskapsdag för att lyfta fram lokala entreprenörer och entreprenörskapsutvecklare.

Vid galaceremonin den 28 september uppmärksammas alla företag i Tallinn och presenteras årets bästa fastighetsutvecklingsprojekt som gynnar entreprenörskap eller turism, samarbetsprojekt mellan företag, nystartade företag, turismprojekt, sysselsättningsskapare eller miljöreform och framtidslösningar. Utöver de sju grundläggande kategorierna kommer särskilda priser för årets bästa tillämpade vetenskapliga verk att delas ut i samarbete med Tallinns tekniska universitet, Tallinns universitet, Estlands konstakademi och Stiftelsen för Estlands yrkeshögskola för tillämpad vetenskap.

Tävlingen är öppen för alla företag i Tallinn som har åstadkommit något anmärkningsvärt inom sitt område under året. De kan till exempel ha lanserat en spännande produkt eller tjänst, skapat ett mervärde för samhället eller genomfört ett fantastiskt samarbetsprojekt. Du kan lämna in din nominering på webbplatsen för Tallinns entreprenörskapsdag (https://ettevotluspaev.tallinn.ee/) fram till den 10 september.

Källa: NordenBladet.ee


High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory