Helena-Reet: Estella Elishevas skolavslutning för 9:e klass vid den judiska skolan i Tallinn + FOTOGALLERI!

Helena-Reet: Estella Elishevas skolavslutning för 9:e klass vid den judiska skolan i Tallinn + FOTOGALLERI!

NordenBladet – Skolåret för barnen är redan slut och det är dags för sommarlov! Ivanka Shoshana gick ut sjunde klass på Tondi skola i Tallinn den 14 juni och Estella Elisheva gick ut nionde klass på den judiska skolan i Tallinn idag, den 21 juni. Estella kommer att gå i gymnasiet på en annan skola – musik- och balettskolan i Tallinn MUBA (läs mer här).

På den första bilden är Estella Elisheva på skolavslutning för första klass och sedan finns det ett fotogalleri från examensceremonin för nionde klass. Examensceremonin hölls på både ryska och estniska. Estella sjöng och spelade fiol. Efter ceremonin stannade Estella kvar i skolan, de hade ett kort möte med klassen, men det blev ingen avslutningsfest i traditionell mening. Jag, Allan, Ivanka Shoshana och min mamma och pappa gick till caféet Vesivärava efter avslutningsceremonin och sedan hem för att förbereda midsommarfirandet. Som tur är var vädret fantastiskt och en värmebölja väntas i norden de närmaste dagarna.

Estellas examenskläder: vit blus (Naf Naf Paris), jeans (Malon British), vita spetsstövlar (Madonna / Vero Cuoio Made in Italy). Hon fixade sitt eget hår, inget smink. 🙂Läs också mina tidigare blogginlägg (alla inlägg kan läsas på fyra språk – estniska, finska, svenska och engelska!) 🙂

Läs också mina andra färska blogginlägg:
Helena-Reet: Att njuta av livet är alltid det viktigaste för mig + några bilder från barnens födelsedagar och en liten trädgårdsblogg!
Helena-Reet: Ivankas 14-årsdag, Kärleksdagen, Ardos födelsedag och MASSOR AV TRÄDGÅRDSPRAT och FOTON!
Helena-Reet: Två år med Allan! + Estellas antagning till MUBA, uppträdande med Georg Ots Symfoniorkester och 16-årsdag!
Helena-Reet: Sammanfattning av mars och april
Helena-Reet: Min magiska 22-02-22 + NEDGÅNG PÅ BÖRSEN, NY MÅLNING, NYTT RECEPT!
Helena-Reet: Airobot IPO, Stockfanatt, cyberattack, komedi Jokker, Sångtävling Eesti laul 2022, NY MÅLNING och mycket annat intressant!
Helena-Reet: Entusiastiskt om att vakna upp och att njuta av livet, ÅTER IGEN EN NY MÅLNING och en recension av kvällens testning av alkoholfria ölsorter


High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory