Helena-Reet: Sommar!!! Vår helg + STORT FOTOGALLERI!

Helena-Reet: Sommar!!! Vår helg + STORT FOTOGALLERI!

NordenBladet – Det har varit underbart väder över hela Skandinavien! Den här helgen innebar full tropik i Estland! Vi njöt av solen och den vackra trädgården! Frukosten inkluderade jordgubbar och timjan samt en smörgås dekorerad med syrenblommor. Jag klippte syrener från syrenstaketet till en vas och köpte två buketter med liljekonvaljer från en äldre dam framför butiken.

Sedan var det dags att gå ut. Som framgår av några av bilderna är gräsmattan i trädgården delvis klippt och delvis inte. Eftersom jag har en jättetomt har jag för det första inte tid att klippa gräsmattan hela tiden och för det andra vill jag lämna områden kvar för bina där de kan samla nektar. Ivanka Shoshana tog ut filten och solade sig i halvskuggan, läste en bok och gungade. Estella tränade och tittade på några tecknade serier. Vi spelade badminton och köpte ett nytt spännande utomhusspel som gjorts av finska snickare som heter Mölkky. I två dagar har vi ätit kryddad schaslik Piri-Piri från Karni-företaget. En dag stekte jag i en panna och igår grillade vi ute. Dessutom gjorde jag till färsk sallad till köttet och dekorerade köttet med syrenblommor! Jag gillar att dekorera mat (med ätbara växter) och servera vackert med handgjorda keramiska kärl – det skapar en speciell hemtrevlig och mysig atmosfär.

Igår fick jag två exceptionellt vackra komplimanger. Först sade en vän, “Du bryr dig som en Muminmamma, skulle du inte vilja adoptera mig?”, och för det andra sa man: “Ditt hem är ett fullständigt konstverk.” Det är fantastiskt att höra positiv feedback. Helgen var väldigt chill! Livet på landet är underbart – alldeles tillräckligt lyxigt!

Idag åker jag till La-Spa i Laulasmaa och sedan återvänder jag till jobbet. Kramar!
Läs också mina andra färska blogginlägg:
Helena-Reet: Hygge-morgon, lite reklam för våra E & S-hit produkter, badminton och denna dag som ett STOR FOTOGALLERI!
Helena-Reet: Målningen ”Barndom” inspirerad av trädgården, ytterligare en kundutlottning, en inlösbar gåva, bekväma rekreationsområden vid statens skogsvårdscentrum och veckans stora evenemang! + STORT BILDGALLERI OM ALLT DETTA!
Helena-Reet: Elisheva & Shoshanas förhandlingar med Kaup24, tidskriftsabonnemang och kundlotteri
Helena-Reet: Ivanka Shoshanas födelsedag VOL2, bekymmer, nytt tujastaket + intressanta gäster
Helena-Reet: Barnens födelsedag – meny, outfit och fotogalleri!
Helena-Reet: Friheten att planera ens egen tid är en lyx som jag älskar framför allt annat!
Helena-Reet: Den gyllene nyckelringen som öppnar himmelens portar; gårdagens aktiviteter i trädgården + toppenbra recept på ramslökssallad!
Helena-Reet: Mors dag + trädgårdssysslor i maj
Helena-Reet: Lag B´Omer, Valborgsmässoafton, Grannhjälp i städning “Teeme ära!”, Besök på djurparken, “Pingvinpojken Lolos äventyr”, osv. + som alltid, några trevliga MATHISTORIER!
Helena-Reet: Sammanfattning av de senaste veckorna + MASSOR MED BILDER!


High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory