Helena-Reet: Hygge-morgon, lite reklam för våra E & S-hit produkter, badminton och denna dag som ett STOR FOTOGALLERI!

Helena-Reet: Hygge-morgon, lite reklam för våra E & S-hit produkter, badminton och denna dag som ett STOR FOTOGALLERI!

NordenBladet – Fredagen började med en trevlig, lugn och lång hygge-frukost. Eftersom det finns personer som stiger upp vid olika tider i vårt hus, dukade jag frukostbordet flera gånger – och använde som alltid bara handgjord keramik one of a kind. Vilken lyx!

Menyn var i största allmänhet följande: färska jordgubbar, färska gurkor och tomater, färsk sallad, timjan och basilika som tillbehör till smörgåsar, kokta ägg (alltid ägg från frigående hönor på landet!), rostat havrebröd från Eesti Pagar-bageriet, havregrynsgröt från Selver, keso som innehåller gräddfil från Piimameister Otto, kokta och rivna rödbetor, för smörgåsar fanns det olika valmöjligheter: Rakveres italienska salami och bakad leverpastej med grädde, kycklingfiléskinka från Maks och Moorits och Valios atleet-ost, och som grädden på moset naturligtvis kaffe (jag har alltid Löfbergs Lila, som den här gången kompletterades med helmjölk från Farmi). Är det inte en rikedom av lyx och överflöd?! Jag är så tacksam för att kunna njuta av ett sådant kvalitetsliv, lyx och välbefinnande! Mitt liv är underbart!Det första numret av tidningen Kroonika, jag börjat prenumerera på, har kommit. Efter en paus på hundra år prenumererade jag på denna tidskrift, som tidigare var en estniska hit magasin, i tre månader, helt enkelt på grund av ett experiment. Jag skrev HÄR att jag är trött på att läsa artiklar online och ville bläddra i riktiga tidskrifter och tidningar till mitt morgonkaffe. Som chef för en av de mest lästa mediegrupperna i de nordiska länderna är det mycket viktigt i mitt jobb att vara insatt i andra företags olika mediekanaler och andra publikationer – och därför har jag har alltid olika skandinaviska tidningar och tidskrifter i min prenumerationslista eller i en kundvagn.

Vad mer? Det finns en ny butik / webbutik som säljer våra varor! Kaup24.ee har en av de bästa hit produkterna från det nordiska kvalitetsmärket Elisheva & Shoshanadjuprengörande och vårdande hårbottenschampo Detox som innehåller Aloe – till försäljning för andra dagen. Superfantastiskt, jag är så glad över det!!! Jag avstår från att svära för det är relativt knepigt att lägga till produkter i det systemet – mer specifikt, fullständig pain in the ass … men som ni ser är den första produkten på webbplatsen och ett stort tack till en medhjälpare som har tålamod och som tålde mina miljoner frågor i stil med “vad borde jag göra nu?” Jag kommer att försöka lägga till andra produkter i det systemet inom en snar framtid. Men tills dess har alla med problem med hårbotten eller bekymmer med tunt, trasigt och hår som lätt blir fett möjlighet att byta till och köpa vårt schampo så att de inte längre behöver lida av hårproblem. Faktum är att detta schampo gör underverk! Det är en produkt som är bra och som verkligen hjälper! Alla dessa år av kvalitetskontroll, forskning, testning i olika laboratorier och experiment bär äntligen frukt! Jag är väldigt nöjd!


Läs mer om schampo som är nyttigt för hårbotten och hår på vår officiella webbplats: ElishevaShoshana.com

Resten av dagen har gått s.k. sportigt i trädgården genom att klippa, rensa och annars bara njuta av luften. Vid klockan fem har det blivit mer än 15 000 steg bara som en lek! Jag gillar att trädgårdsarbete är min så kallade motion! Superlyx!

Jag såg också att timjan och oregano som planterades för en månad sedan har börjat växa och har nu gröna blad. Jag lyfte dem till en ljusare plats. Trädgården är så vacker. Livet på land är så perfekt, lugnt och bra! I dag, efter en paus på mer än cirka 15 år, kände jag lite hopp – idag fortfarande en vag men ändå en verklig känsla av lycka och tillfredsställelse. Jag tror att det är landsbygdslivet (livet på land) som för nordiska traditioner och grundläggande värderingar framåt. Människor som älskar att skapa med sina händer, som gör i mina ögon det som kan kallas för ”verkliga saker”, som älskar landsbygdslivet, hantverk, trädgårdsskötsel, natur, djur – de är mitt folk, det är de som räddar världen.

Denna dag hade vi även tid för badminton. Otroligt trevligt! Jag har inte spelat badminton på så länge. Vi köpte badmintonracketar och det spelet är riktigt fantastiskt! Som barn sa vi varje gång vi spelade badminton – en vacker syn! Livet är väldigt färgstarkt, varierat, intressant och vackert – all denna skönhet och prakt måste man bara lägga märke till! Man ska bara njuta av denna vackra utsikt i varje ögonblick! Kramar! Är det inte en vacker syn!


Läs också mina andra färska blogginlägg:

Helena-Reet: Målningen ”Barndom” inspirerad av trädgården, ytterligare en kundutlottning, en inlösbar gåva, bekväma rekreationsområden vid statens skogsvårdscentrum och veckans stora evenemang! + STORT BILDGALLERI OM ALLT DETTA!
Helena-Reet: Elisheva & Shoshanas förhandlingar med Kaup24, tidskriftsabonnemang och kundlotteri
Helena-Reet: Ivanka Shoshanas födelsedag VOL2, bekymmer, nytt tujastaket + intressanta gäster
Helena-Reet: Barnens födelsedag – meny, outfit och fotogalleri!
Helena-Reet: Friheten att planera ens egen tid är en lyx som jag älskar framför allt annat!
Helena-Reet: Den gyllene nyckelringen som öppnar himmelens portar; gårdagens aktiviteter i trädgården + toppenbra recept på ramslökssallad!
Helena-Reet: Mors dag + trädgårdssysslor i maj
Helena-Reet: Lag B´Omer, Valborgsmässoafton, Grannhjälp i städning “Teeme ära!”, Besök på djurparken, “Pingvinpojken Lolos äventyr”, osv. + som alltid, några trevliga MATHISTORIER!
Helena-Reet: Sammanfattning av de senaste veckorna + MASSOR MED BILDER!


High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory