Helena-Reet: Elisheva & Shoshanas förhandlingar med Kaup24, tidskriftsabonnemang och kundlotteri

Helena-Reet: Elisheva & Shoshanas förhandlingar med Kaup24, tidskriftsabonnemang och kundlotteri

NordenBladet – Igår förhandlade jag med webbutiken Kaup24 (DLB Trading OÜ) och ingick ett Säljaravtal, ett Agentavtal och ett Databehandlingsavtal i sju månader. Ser man på, totalt läste jag ett paket med sextio sidor med villkor och specialvillkor, gav en digital underskrift, och nu väntar jag på deras signatur för att kunna börja göra affärer. Sedan, efter sju månader, kommer det visa sig om det var värt att vara säljare där och om jag fortsätter med avtalet eller inte.

Jag har hört många motstridiga åsikter om Kaup24, både bra och mycket dåliga. Jag bestämde mig ändå för att prova på egen risk. Det var lite osäkert att upptäcka att det inte fanns några (åtminstone inom samma marknadssektor) allmänt kända estniska företag. Men någon måste ju vara den första. Så snart kan du också köpa Elisheva & Shoshana-produkter via Kaup24-miljön (online butik)!

(bloggen fortsätter efter Elisheva & Shoshana produktbilder)


Bilder: ElishevaShoshana.com

Igår gjode jag också prenumerationer på tidningar, trött på att ständigt läsa online. Det är trevligt att sitta, dricka kaffe och bläddra i en riktig tidning. Jag får finansmagasinet Äripäev och vanligtvis också den lokala veckotidningen Maaleht, men jag tänkte prenumerera på någon ytterligare bara som en variation. Jag tog tidningen Õhtuleht (17.90) i en månad, Kroonika (18.75) och Eesti Ekspress (24.15) i tre månader och tidskriften Buduaar (26 EUR) i ett år. Jag skulle också vilja prenumerera på utländska tidningar (skandinaviska publikationer) hem till mig, men den senaste upplevelsen var väldigt dålig och jag är inte längre säker på om jag vill försöka igen. Det var visserligen för flera år sedan när jag prenumererade på tidningar från utlandet, men de kom så slumpmässigt och ibland till och med bundna med snöre en månad för sent, när de inte längre var intressanta. Innan dess hade de redan blivit lästa online.

En sak till … jag tänkte att jag skulle delta i kundlotterier som variation. Jag tog tillfället i akt i flera möjliga lotterier. Så nu har jag att vänta som vinster två bilar och en scooter snart … hahaha. 🤣 Bageriföretaget Eesti Pagar lottar ut en Fiat 500, och genom att handla med ett Coop kund kort har du möjlighet att delta i dragningen av en bil varje månad och vinna en Toyota RAV4. Coop har även skapat ett Fentimans-disk, och om man handlar från den kan man delta i dragningen av en typisk retro Keeway Zahara scooter. Så jag tog många varor. Från Eesti Pagar testade vi jordgubbs-rabarber-bakelse, ”Huvudstadens bakelse” och morotsbakelse, från Fentimans köpte jag Premium Indian tonic och Sparkling Raspberry läsk. Jag gillar att prova nya produkter, men jag rekommenderar alltid att minst 90% av varorna på matbordet är hemlagade. Mitt motto är att ju färre färdiglagade maträtter / butiksdrycker, desto bättre! Jag tror att om jag bodde ensam skulle jag praktiskt taget inte köpa någonting från butiken (jag menar färdigmat).

Nu börjar jag skapa ett spännande reseprojekt: “En bilresa från Estland till södra Spanien via Lettland, Litauen, Polen, Tjeckien, Österrike, Italien, Monaco och Frankrike” och sedan går jag med Ivanka Shoshana till lergodscirkeln.

Ha en skön torsdag! Kram!

Läs också mina andra färska blogginlägg:
Helena-Reet: Ivanka Shoshanas födelsedag VOL2, bekymmer, nytt tujastaket + intressanta gäster
Helena-Reet: Barnens födelsedag – meny, outfit och fotogalleri!
Helena-Reet: Friheten att planera ens egen tid är en lyx som jag älskar framför allt annat!
Helena-Reet: Den gyllene nyckelringen som öppnar himmelens portar; gårdagens aktiviteter i trädgården + toppenbra recept på ramslökssallad!
Helena-Reet: Mors dag + trädgårdssysslor i maj
Helena-Reet: Lag B´Omer, Valborgsmässoafton, Grannhjälp i städning “Teeme ära!”, Besök på djurparken, “Pingvinpojken Lolos äventyr”, osv. + som alltid, några trevliga MATHISTORIER!
Helena-Reet: Sammanfattning av de senaste veckorna + MASSOR MED BILDER!


High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory