Uppdaterad 22 december 17:50: 22 december 04:18, Mord/dråp, försök, Helsingborg

NordenBladet — Polis och ambulans larmas till Norrehedsgatan i Helsingborg med anledning av att en person uppges vara skjuten i benet. Ett stort antal resurser beordras till platsen.
På plats anträffas en man född -74 med misstänkta skottskador. Han förs till sjukhus med ambulans där han nu vårdas för sina skador.
Ingen gärningsman kvar på platsen när polispatrullerna anländer. Platsen spärras av. Polishund samt ett flertal polispatruller söker av området. Ingen gärningsperson anträffad/gripen för närvarande.
Tekniker är strax innan klockan 07 på plats och arbetar. Platsen är fortsatt avspärrad.
Det finns vissa iakttagelser i samband med händelsen som inträffade i anslutning till ett flerfamiljshus. Med tanke på att det finns många bostäder i området så tror vi att det kan finnas fler vittnen. Har du sett något? Ring omedelbart 114 14 och lämna tips, dina iakttagelser kan vara av stor vikt för utredningen.
07.44 Sjukvården beskriver den drabbades skador som lindriga. Den tekniska undersökningen är genomförd. Avspärrningen är hävd.
09.29 Händelsen rubriceras som försök till mord. Under dagen väntas fortsatta utredningsåtgärder i form av dörrknackning i området samt fortsatta förhör.
Vi vädjar fortsatt till allmänheten att höra av sig om man gjort iakttagelser i samband med händelsen. I nuläget finns inget mer att kommunicera i ärendet.
17.45 En man i 30-års åldern är anhållen, misstänkt för försök till mord. Mannen greps vid 08.30-tiden i Helsingborg.

En till sjukhus med skottskador.

Källa: Polisen.se


Tags assigned to this article:
Polisens NyheterSverige

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory