Tre anhållna efter personrån i Södertälje under onsdagen

NordenBladet — På onsdagseftermiddagen rånades en man av tre gärningsmän utanför en matvarubutik i Västergård i Södertälje. Polisen grep senare under dagen tre personer som nu är anhållna misstänkta för rån.

Det var vid 15-tiden under onsdagen som de tre gärningsmännen misshandlade och rånade en man på en mobiltelefon. Rånet inträffade utanför en matvarubutik i Västergård och gärningsmännen lämnade sedan platsen till fots.
Polisen fick senare syn på tre personer som överensstämde med de signalementsuppgifter som fanns. Männen greps av polis och anhölls senare av åklagare. De tre männen är nu samtliga skäligen misstänkta för rån.
Både brottsoffer och gärningsmän är under 20 år.
Polisen intresserad av vittnesiakttagelser
Har du sett något av rånet som inträffade runt 15-tiden utanför en matvarubutik i Västergård, eller har annan information att lämna? Kontakta då polisen genom att besöka närmaste polisstation, ringa 114 14 eller via detta tips-formulär
Läs mer om polisens arbete med ungdomsrån

Nyhet från
Polisen Stockholms län

Publicerad 09 januari 2020 12:53

På onsdagseftermiddagen rånades en man av tre gärningsmän utanför en matvarubutik i Västergård i Södertälje. Polisen grep senare under dagen tre personer som nu är anhållna misstänkta för rån.

Källa: Polisen.se


Tags assigned to this article:
Polisens NyheterSverige

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory