FUSKLAPP för ELPRISMARKNAD: Med NordenBladets applikation kan man nu FÖLJA elpriset på realtid

FUSKLAPP för ELPRISMARKNAD: Med NordenBladets applikation kan man nu FÖLJA elpriset på realtid

NordenBladet – Idag, den 15 november, lanserade NordenBladet en ny applikation som gör att man kan hålla koll på elpriset online på vår hemsida varje dag.

Elpriset visas på startsidan av NordenBladets sajter och i hela miljön i en tabell till höger på varje sida. Det exakta priset på el kan ses från varje heltimme till nästa heltimme. På den estniska webbplatsen (NordenBladet.ee) kan ni se elpriserna i Estland, på den finskspråkiga webbplatsen (NordenBladet.fi) kan ni se de elpriser som gäller i Finland.

FUSKLAPP PÅ PRISER *:

🔴 Rött – dagens högsta pris
🟡 Gult – dagens medelpris
🟢 Grönt – dagens lägsta pris

(moms tillkommer på priserna i tabellen)

Estland och Finland är en del av handelsområdet för elmarknaden Nord Pool Spot. Utöver Estland och Finland omfattar NordPool Sverige, Norge, Danmark, Lettland och Litauen. På Nord Pool Spot bestäms elpriset separat för varje timme och för varje område för sig. Det finns minst en prisklass i varje land, det kan finnas flera prisklasser i länder med större yta.

Marknadspriset på el beräknas på elbörsen Nord Pool separat för varje timme. Varje timme ordnas alla elproduktionserbjudanden från de billigaste och elbehovserbjudanden från de dyraste. Priset på el bildas i skärningspunkten mellan dessa två linjer.
__________________________________
OBSERVERA!
* Nivån på onlinetjänsten beror på onlinetjänstleverantören och var varje hemanvändare befinner sig. Prisfusklappen har sammanställts utifrån Nord Pools data för att göra det enklare att få en överblick över hjälp-prismarknaden – NordenBladet tar inget ansvar för er elförbrukning!


Tags assigned to this article:
EstlandFinland

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory