Annons:

16 mars 00:22, Sammanfattning natt, Jämtlands län

NordenBladet — 22:06 – Rattfylleri. Centrala Strömsund
Polis stoppar och kontrollerar en personbil. Vid kontrollen uppstår misstanke om att föraren, en kvinna i 30-årsåldern, är påverkad av narkotika. Kvinnan medtas till provtagning och en anmälan gällande drograttfylleri och ringa narkotikabrott eget bruk upprättas.
I bilen påträffas även ett föremål som faller under brott mot knivlagen. En anmälan gällande detta skrivs och det är en manlig passageraren i bilen som blir misstänkt.
22:23 – Rattfylleri. Odenskog, Östersund
Polis genomför ett fordonstopp. Föraren, en man i 60-årsåldern, misstänks vara påverkad av narkotika och medtas till provtagning. Polis skriver en anmälan gällande drograttfylleri och ringa narkotikabrott eget bruk.
23:40 – Narkotikabrott. Odenslund, Östersund
Polis genomför en kontroll av två män i 20-årsåldern. Vid kontrollen uppstår misstanke om att männen är påverkade av narkotika. Männen får genomgå provtagning och anmälan gällande ringa narkotikabrott eget bruk upprättas. Även brottet brott mot knivlagen blir aktuellt då en av männen hade ett sådant föremål på sig.
01:50 – Försök till stöld/skadegörelse. Centrala Östersund
Polis kallas till en kommunal inrättning med anledning av ett utlöst larm. På plats konstateras skadegörelse bl.a. genom ett krossat fönster. Polis söker igenom byggnaden utan att hitta några personer. Det genomföras även en brottsplatsundersökning. Polis skriver en anmälan gällande skadegörelse och försök till stöld.
03:24 – Skadegörelse. Centrala Östersund
Polis kontaktas angående en parkerad personbil som fått en ruta krossad. Polis åker till platsen och skriver en anmälan gällande skadegörelse.

Ett urval av nattens händelser

Källa: Polisen.se


Tags assigned to this article:
Polisens NyheterSverige

error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2020 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory