FEM TECKEN FRÅN DIN SKYDDSÄNGEL, som man borde lägga märke till

FEM TECKEN FRÅN DIN SKYDDSÄNGEL, som man borde lägga märke till

OHMYGOSSIP – Änglarna är gudomliga ljusets och kärlekens varelser, som är utsända till våra liv som skydd och guide. Skyddsänglarna är unika för varje människa. Vi har var och en ett eget team. En del människor har en ängel, en del kan ha flera. Oavsett deras antal kan du alltid vända dig till andra änglar, när du känner behov av det.

Änglarna respekterar din fria vilja och de undviker att direkt blanda sig i ditt liv, om du inte ber om det, men ofta lämnar de dig tecken. När du ber om hjälp, kommunicerar änglarna med dig med intuitiva känslor och på många olika sätt. Om du inte är säker på ditt beslut, kan du alltid be om ett ”tecken”. Änglarnas tecken hjälper oss känna en direkt koppling, stärker vår intuition och ger oss säkerhet att röra oss framåt.

När änglarna vill väcka din uppmärksamhet, varna dig eller påminna dig om någonting viktigt, finns det många generella sätt hur de försöker väcka din uppmärksamhet.
Här finns fem budskap som du inte borde missa:

DET RINGER I ÖRONEN. Det ringer i öronen – det är ett mycket vanligt sätt, med vilket änglarna sträcker dig sin hjälpande hand. Det är ett stärkande tecken. Med det ber änglarna dig lägga märke till att din intuition är på rätt väg.

NUMMER 11. Nummer – det är ett universellt språk, som änglarna använder sig i kommunikationen. Att siffrorna upprepar sig innebär ett budskap, oavsett numret du ser. 11 – det är en väckning. Änglarna kallar dig att ”vakna” andligt och finna sanningen, som du är osäker på, men som du vet är sann.

FJÄDRAR. Att hitta en överraskande fjäder – det är ett klart tecken från ens skyddsängel på att tro. Säkerhet i att allting går bra och att du inte är ensam. Det är en påminnelse om att du skulle be din ängel om hjälp och guidning, och att inte börja kämpa med problemet på egen hand.

ÖRNEN. Örn – det är ett tecken på intuition. Änglarna skickar örnar som tecken på att man borde följa sina egna intuitioner, för din intuition är då helt rätt.

SOLSTRÅLAR. Ditt Solar plexus-chakras är mycket känslig mot energi. Det är just därför man säger om intuition även att ”det är en sådan känsla i magen, att…”. Änglarna skickar till detta område en känsla, som de varnar dig med om att allting inte är helt rätt. Det kan kännas som illamående, tryckande känsla eller obehag. Nonchalera inte dessa tecken, lägg märke till vad som håller på att ske. Till exempel när du känner illamående varje gång när du är tillsammans med en viss person är det tecken på att allting inte är i ordning och då borde du känna till det och dra konsekvenser av situationen (till exempel att undvika att vara på tu man hand med denna människa).

Källa: Ohmygossip.fi


High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory