DÅLIG DAG? 5 ENKLA råd hur vända sinnesstämningen till det bättre på ett ögonblick

DÅLIG DAG? 5 ENKLA råd hur vända sinnesstämningen till det bättre på ett ögonblick

OHMYGOSSIP – Ett nytt år, nya möjligheter och nytt förhållningssätt – var alltid positiv! Säg tack och adjö till depression som beror på dåligt väder, och lev varje dag i ditt liv glad och pigg. Vacker sminkning, shopping, tid med vänner, vacker musik och promenad – allt detta gör under!

# 1
Att sminka sig är det snabbaste och enklaste sättet att bättra på sin sinnesstämning oavsett årstid. Och vintern är därmed a) inget undantag; b) tid när du borde avstå från rött läppstift eller tropiskt het ögonskugga. För att makeup inte skulle kännas för kraftig på en blek hud, undvik att dra för hårda linjer på läpparna och föredra mjuka linjer, som om du hade kysst passionerat i timmar. Klara färger på sotiga ögon kan bytas ut mot kattögon med smink i din favoritfärg.

# 2
Shopping kan bota även den djupaste depressionen men i verkligheten hjälper färgterapi för att bli av med dålig sinnesstämning och till det kan du hitta någonting lämpligt i dina egna skåp. Glada toner som orange, rött och klargrönt passar lysande ihop med sådana arktiska favoriter som grått och beige. På samma sätt en liten färgklick i kläderna fungerar lika bra som färskpressad apelsin- eller grapefruktjuice.

# 3
Ytterligare ett sätt att pigga upp tillvaron (och träffa vänner) är att ordna hemma små fester. Varför inte redan idag? Inbjud dina väninnor hem till dig, öppna en flaska glögg, baka en tårta tillsammans. Ta fram den gamla och goda Twister eller Monopol – du kan tro att de fortfarande gillas av alla.

# 4
Vad är tjejernas bästa vän på en deppig dag? Nej, inte diamanter (även om mungiporna uppenbarligen dras uppåt) – hörlurar och bra musik!

# 5
Ta en skogspromenad. Svepskäl som ”det är kallt och obehagligt” godtas inte. Tänk på skolbarnen i Sibirien, de måste klara av betydligt värre väderlek. Ta fram din tjockaste ylletröja, svep halsduken ända upp till ögonen, byt läderhandskar till yllevantar och ta riktiga yllestrumpor på fötterna. Frisk luft är även bra för huden.

Foto: OHMYGOSSIP
Källa: Ohmygossip.fi


High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory