Helena-Reet: Eftersom jag alltid har bråttom brukar jag köpa mina kläder via internet eller på resorna

Helena-Reet: Eftersom jag alltid har bråttom brukar jag köpa mina kläder via internet eller på resorna

OHMYGOSSIP – Snart är det vår igen och jag har bestämt mig att börja träna mer intensivt. Den här vintern har jag rensat garderoben för att göra mer plats till nya kläder. Många fina kläder har jag bara kastat och många har jag gett bort som presenter till mina vänner. Nu har jag märkt att jag har varit för duktig på att rensa, så att jag behöver nya träningskläder.

Eftersom jag alltid har bråttom brukar jag köpa mina kläder via internet eller på resorna. Jag har flera favoritaffärer och självklart är inte e-bay någon nyhet till mig men den här gången tänkte jag prova något nytt och beställa mina grejer från någon online butik i Sverige. Jag vill att paketet kommer fram snabbt. Jag hittade en affär, vilket har ett ganska brett sortiment med idrottskläder och priserna är bra. Fråga mig inte om den är en bra affär – jag har ingen aning men kommenterar om det gärna lite senare.

Vanligtvist shoppar jag ifrån affärer som någon har rekomenderat eller som jag själv litar på 100%, men man kan inte leva livet utan att prova på något nytt. Så jag bestämde mig att göra en beställning där.

Det blev en rejäl överraskning! Det fanns så många fina plagg at jag inte kunde välja ut något. Till sist valde jag dubbelt så mycket jag behövde ( två par mjukisbyxor, två par gympaskor, två t-shirtar). Det blev olika färg o modeller naturligtvist. Tjejgrej, ni vet.

Just nu är jag i Tallinn och beställde grejerna hit. Hoppas det kommer fram snabbt och att storlekar blev bra!

 


Tags assigned to this article:
shopping

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory