OHMYGOSSIP från och med nu på svenska!

OHMYGOSSIP från och med nu på svenska!

OHMYGOSSIP – Jag började skapa sociala medier kring Ohmygossip redan 2014 men nu har jag kommit så långt att jag har öppnat siten Ohmygossip.se. Som du ser är allting bara i sin linda men jag har planer på att ha min blogg på fyra språk. På estniska (Ohmygossip.ee), på engelska (Ohmygossip.com), på finska (Ohmygossip.fi) och på svenska (Ohmygossip.se). Och jag ska översätta innehållet i denna ordning, vilket innebär att de sista översättningarna kommer med en lite fördröjning.

Eftersom jag har planer på att ständigt växa och samtidigt bredda innehållet för den skandinaviska marknaden, kommer jag att satsa på detta stegvis i år. I september öppnade vi Ohmygossip.fi-sidan, som snabbt blivit populär. Detta sporrade mig och jag ville inte längre vänta med den svenska siten! Det känns bra för jag har länge önskat göra det. Tidigare har jag haft en svensk blogg Mondoblog.se, Spotlife.se och Blogg.se men dessa har stannat upp och stängts. Jag vill ägna mer tid till att utveckla den finska och den svenska sidan och därmed också sprida kunskap om OHMYGOSSIP i Norden. Jag vet att jag tar små steg framåt på grund av tidsbrist och begränsade ekonomiska möjligheter men varje steg – om än litet – är ett steg i rätt riktning.

Ambitionen är att bli en av de starkaste eller den allra starkaste bloggaren i Skandinavien! Antalet personer som följer mina sociala medier har redan visat att jag redan nu uppnått detta resultat men min förhoppning är att jag får unikt antal dagliga läsare och blir bland de mest kända. Samtidigt inser jag att det inte är möjligt att entydigt säga vem som är den största påverkaren för det kan mätas på så många olika sätt: antalet personer som läser bloggen, hur känd bloggaren är, bloggens plats i sociala medier, omsättning, vinst, internationalitet, namnet som varumärke och kändisskap, värdet på varumärket, marknadsvärdet av varumärket (produkter/service med samma namn), antal samarbetspartners och kontakter, antalet registrerare användare, bloggens plats i olika sociala medier (Twitter, Facebook, Instagram, YouTube osv), Google Analytics, bloggens placering på olika listor osv osv. Så man måste finnas med i allt detta!

Kolla också Ohmygossip Sweden på Facebook och Twitter!


High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory