OHMYGOSSIP är skapad för att förmedla vänlighet, öppna ögonen på en och bjuda på lite ljusare momenter i dem mörkaste tiderna

OHMYGOSSIP är skapad för att förmedla vänlighet, öppna ögonen på en och bjuda på lite ljusare momenter i dem mörkaste tiderna

OHMYGOSSIP – Fast jag alltid försöker se bara bra sidor i människor, är det ibland svårt. Varför? För det finns förvånande många människor som tar det för givet att jag är någon slags välgörenhetsorganisation till alla. Så är det inte!

Jag jobbar inte ihjäl mig från tidiga morgnar till oftast sena nätter för att ge vissa otacksamma tölpar möjligheten att utnyttja mitt slitande. Jag pratar om de “medarbetare” som bara tar men aldrig ger tillbaka.
” Du, kan du lägga ut mitt pressmeddelande?”
” Kan inte du skriva våran text under evenemangen, det drar igång om bara några dar, lite brådskande…”
” Har du lagt ut redan?” Etc.

För det första tycker jag inte om när främmande människor tilltalar mig “du” (det är artigt att säga: “ni” på estniska), speciellt i sådana situationer. För det andra kan man åtminstone lära sig ordet “tack!”

Tredje skälet är att OHMYGOSSIP inte är någon välgörenhetsorganisation eller förmedlare för gratis pressmeddelanden – det är min personlig blogg, som med åren och hårt arbete har vuxit fram till en stor och flerspråkig portal. Jag bloggar och pratar om det som är intressant för mig, intervjuar dem som jag eller mina sambloggare tycker är aktuellt/värt att skriva om. Jag skriver det som finns innerst inne och i mina tankar inte om sånt som ger någon annan en inkomst. En åsikt är just den som den är, en åsikt och reklam är reklam – blanda inte ihop dem två.  Jag har inget behov att fjäska och förnedra mig, inte heller känner jag mig skyldig någon en tjänst att jag skulle behöva vara en ensidig “samarbetspartner” eller “en vän” som blir utnyttjad.

Jag har gjort reklam för hundratals om inte ens tusentals företag, privatpersoner och deras evenemang helt gratis. Ibland har någon sagt tack, bara ibland… Jag har inte samlat ihop över 300 000 FB + över 5Milj Twitter följare och nästan 350 000+ vardagsläsare till alla Gossip Media OÜ portaler/bloggar/webbsidor (Ohmygossip.ee, Ohmygossip.com, Ohmygossip.fi, Ohmygossip.se plus några mindre hjälp- och dotterbloggar) för att främja helt främmande människors företag. Jag gillar att bidra dem som har mindre än jag eller där jag känner att mitt hjärta slår i samma takt…jag tycker om att hjälpa och ge. Jag är gärna hjälpsam även i framtiden mot tex. de väldigt trevliga hörselnedsatta/hörselskadade människor som vi har haft bra samarbete genom åren, autistiska barn och deras familjer, barnorganisationer, ungdomsträffar/evenemang. Men jag tänker inte donera till “fästingar” , människor som bara tar utan att ge något tillbaka.

Det finns många exemplar men sista droppen för mig blev en ung man vems företagsamhet jag alltid har uppskattat och vem jag har gjort mycket reklam för. Jag var den första som skrev om honom, redan då när ingen annan ville göra det. Nu har han blivit kaxig när jag undrat och frågat varför vår loggo inte finns med på hans evenemang, brevid många andra mediepartners/samarbetspartners reklam. När jag frågat varför han begär att vi lägger ut hans pressmeddelanden gratis år efter år, men inte får ens en liten länk på hans lilla webbsida som länker till våran. Oartigt svarar han att “det kostar ju inget för dig att lägga ut det”.

Jag frågar han varför han förutsätter att jag förplikter mig att publicera hans grejer och varför tar han det för givet? Varför ska hans reklam (oftast hans självreklam) eller pressmeddelande plockas ut ur tusentals andra som kommer in i brevlådan? När han inte har tackat mig en enda gång efter alla stödjande åren?

Vad jag vill säga är: om ni tar emot sä kan ni väl ge något tillbaka. Om ni får det gratis så kan ni väl säga “tack!”
Vill ni vara kaxiga, så kan ni vara det någon annanstans. Jag gillar snälla människor och vill gärna omge mig med folk som ser och känner med hjärtat. De som utnyttjar andra med negativ energi kan ta en omväg, jag vill inte se sådana nära mig.

OHMYGOSSIP är skapad för att förmedla vänlighet, öppna ögonen på en och bjuda på lite ljusare momenter i dem mörkaste tiderna. God, ren och positiv energi är det som söks här och jag önskar att ni hittar det här.

Öppna hjärtat för godhet och kärlek!


Tags assigned to this article:
bloggPresspressmeddelandereklam

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory