Kris Jenner som förebild försöker jag vara mina döttrars momager

Kris Jenner som förebild försöker jag vara mina döttrars momager

OHMYGOSSIP – Jag har skrivit tidigare (eller egentligen har jag blivit intervjuad i finsk massmedia) att en av mina förebilder är den ledande personen hos Kardashians – Kris Jenner. Hon har stöttat sina barns karriärer och följer situationen fortfarande mycket noga och hjälper dem framåt i sina respektive karriärer. Hon har gjort både sin nyvarande mans och sin första mans namn till ett varumärke – Jenner och Kardashian. Jag anser att hon är en mycket duktig och briljant kvinna!

Jag försöker alltid kolla duktiga och effektiva personer och analysera vad man kan lära sig av ”andras visdom”. Jag är helt säker på att ingeting blir annorlunda om man inte aktivt gör nåt åt saken. Jag är säker på att de barn som har stöttande föräldrar har bättre chanser till framgång. Barns intressen, talanger och karaktär kommer fram redan tidigt i livet. Om man tar hänsyn till detta och diskuterar framtiden med barnen kan man komma fram till intressanta lösningar och kan börja agera betydligt tidigare. Och som vi alla vet – ungdomen säljer! Men en ung person kan dock inte sälja sig själv. Jag tror att om ni redan på dagisnivå ser att ert barn gillar att uppträda borde man göra nåt åt det. Om ni ser att barnet visar extra mycket intresse för någonting borde man få syssla med det osv. Vi alla önskar att våra barn lyckas, både i livet i stort och i yrkeslivet. Vi alla skulle vilja göra våra barns framtid säker och bana deras livsväg och stötta dem. Åtminstone vill jag det och detta uppdrag på fullaste allvar.

Foto: Estella Elisheva övar för nordvästra Estlands stråktävling

Även om jag borde tänka även på mig själv, har min prio nr 1 sedan tio år tillbaka varit mina barn – döttrarna Estella Elisheva (10) och Ivanka Shoshana (8). Om jag inte ville satsa på deras liv skulle jag förmodligen bara njuta av mitt eget liv, för egentligen finns där alla möjligheter till det. Jag skulle kunna börja dagen med motion och SPA, sedan skulle jag gå till nagel- och hårsalong, sedan shoppa, går på café och bio och på kvällen på restaurang och olika evenemang (affärsöppnande, matprovning, modeshow osv), samtidigt som barnen är i skolan och fritids. Jag har valt en annan väg. Jag skjutsar barnen från det ena intresset till det andra – på dagarna är jag taxichaufför, logistiker och psykolog, som kör, koordinerar och stöttar. På min fritid och på mina strötimmar utvecklar jag företaget. Estella Elisheva studerar tre främmande språk (ryska, engelska och hebreiska), tar fiollektioner i musikskolan och hos Kristina Tennokese och Baile Orb övar tävlingsdans. Ivanka Shoshana går förutom vanlig skola två gånger i veckan på språkterapi och i vintras även fiollektioner. Estella Elisheva spelar fiol redan på mästerklassnivå och jag tänker varje dag på hur man kan utveckla hennes fiolkarriär.

Och sedan går det åt mycket tid till att utveckla OMMYGOSSIP. OHMYGOSSIP är redan ett stort varumärke och företag som är välkänt förutom i Estland även i Finland, Amerika och Brasilien. Jag är egentligen rätt stolt över att ha kunnat åstadkomma detta och ta hand om barnen. Jag har flera gånger blivit vald till Skandinaviens mest inflytelserika kvinna inom sociala medier och OHMYGOSSIP har nära tre miljoner läsare i månaden! Om ni påstår att det är lätt att åstadkomma detta svarar jag att ni har fel. Det är resultat av nära 10 års ihärdigt arbete med säkerställande av barnens framtid i tankarna. Under de närmaste fem åren vill jag öka omsättningen av OHMYGOSSIP-bloggen till 5-10 miljoner euro (47-95 miljoner SEK) och använda varumärket till många produkter. Dessutom vill jag diskutera med Estella Elisheva vad man skulle kunna göra med varumärket OHMYGOSSIP Teen riktat till ungdomar och hur utveckla varumärket E&S (Elisheva & Shoshana) som skapades för åtta år sedan.High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory