Jag skulle vilja börja med vårens trädgådsarbete!

Jag skulle vilja börja med vårens trädgådsarbete!

OHMYGOSSIP – Under två dagar var vädret vackert i Estland och därför utan att kolla väderleksrapporten planerade jag i min fantasi att börja med trädgårdsarbetet idag. Jag ville kratta löv och samla ihop en brasa med brutna kvistar från träden. Men mitt i natten vaknade jag när det var storm och regn som piskade mot fönsterrutan och jag förstod att planerna för denna dag måste ändras.

Barnen stannade hemma för andra gången denna vecka – jag tillåter barnen stanna hemma när jag ser att de har brist på sömn. Kraven är så stora året runt att vårtrötthet inte kommer som en överraskning. Estella Elisheva ska delta i ett läger nästa vecka och har redan börjat packa sina saker. Ivanka Shoshana surfar på internet, som en 8-åring är hon väldigt duktig på det. Och jag tänker att städningen inte längre kan vänta för annars måste jag göra en flygel till huset. Till varje vår bruka det samlas otroliga mängder onödiga saker som jag helt enkelt slänger (kläder som blivit för små, leksaker mm, som jag ger bort). Egentligen tycker jag mycket om att städa och sortera, jag gillar att ha koll på allting och alla saker är på sina platser för annars störs jag av oordning. När jag fick barn har denna krav på perfektionism försvunnit och även blivit tvärtom. Jag försöker använda varje ledig stund till jobbet eller till något projekt men ordning runt om mig är ändå rätt skönt.

Regnig vy framför och bakom huset. Jag längtar efter sommaren! Det finns mycket att göra i trädgården och när vädret blir fint och naturen grön är det otroligt vackert på landet.High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory