Israels 69:e födelsedagsfirande i Estland och Finland + FOTON (inbjudan, present till ambassadören och Israel69-smycken)

Israels 69:e födelsedagsfirande i Estland och Finland + FOTON (inbjudan, present till ambassadören och Israel69-smycken)

OHMYGOSSIP – I år den 2 maj (6 Ijar) var Israels 69:e självständighetsdag (Yom ha-Atzmaut). För att hedra detta ordnade Israels ambassadör för Estland och Finland Mr Dov Segev-Steinberg och konsuln Mrs. Michal Cohen en högtidlig mottagning både i Estland och i Finland. Som chef för OHMYGOSSIP-siten och som medieambassadör för Israel i Skandinavien hade jag den stora äran att få inbjudan till båda tillställningarna.

Israels självständighetsdag firades i Estland den 3 maj på Radisson Blue Sky Hotel (Rävala puiestee 3, Tallinn) och i Finland i Riddarhuset (Riddargatan 1, Helsingfors) den 9 maj. Från tillställningen i Finland ser ni samtliga foton och en sammanfattning av mina tidigare brev på estniska (HÄR), på finska (HÄR), på svenska (HÄR), på ryska (HÄR) och på engelska (HÄR). De har i sin tur länk till ytterligare antal foton – nämligen man kunde se en mindre modevisning i Finland i samband med Israels självständighetsdag. Från tillställningen i Estland har jag tyvärr bara några foton som jag tog med min mobil men jag är trots allt med i några foton.

Jag designade två exklusiva kollektioner ”Israel69”-smycken till Ohmygossip Couture och ett set därav använde jag i festen i Estland. Kollektionens alla stenar, halvädelstenar och ädelstenar är från Israel, och dessutom är smycken dekorerade med otaliga Swarovski kristaller! ”Israel69”-kollektion har jag tillverkat för välgörenhet och när jag sålt dem donerar jag inkomsten till den judiska synagogan i Tallinn. Kollektionen (halsband och örhängen) kan man se HÄR (jag använde som modell Estella Elisheva och tog några foton). Om någon är intresserad av kollektionen kan man ta kontakt genom FB eller epost!

Mottagningarna både i Estland och i Finland var högtidliga och bland gästerna kunde man se många ledande personer inom sitt yrke, politiker och Israels vänner och representanter för Israels kultur. På grund av Israels födelsedag beslutade jag att ta med en present till en av tillställningarna – och jag valde en stor oljemålning föreställande rådhustorget i Tallinn, närmare bestämt rådhuset. Tavlan målades av min gode väninna Mrs Olga Stankevits Raag (titta på hennes hemsida HÄR). Jag bifogar foton på inbjudningarna, mina smycken, några foton på festen i Estland samt den otroligt vackra tavlan!

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory