Helena-Reet: Sommaren 2023 – en speciell födelsedagsberättelse +Fotogalleri!

Helena-Reet: Sommaren 2023 – en speciell födelsedagsberättelse +Fotogalleri!

NordenBladet – Sommaren har gått fort, det regnar och regnar, och regnet är verkligen tråkigt. På något sätt har tiden flugit förbi extra snabbt. Jag har så ofta börjat skriva en blogg och sedan gett upp, helt enkelt inte brytt mig eller blivit distraherad av andra saker. Jag skriver ingen bröllopsblogg idag, jag tänkte att eftersom jag fyllde år igår, innan jag fortsätter med bröllopsbloggarna, skulle jag ge en översikt över de födelsedagar vi har haft under sommaren!

I augusti (den 20 augusti för att vara exakt) var min födelsedag. Som vanligt gjorde jag inget speciellt nummer av födelsedagen i år heller. Jag gillar inte att organisera mina egna födelsedagar, på den dagen är jag mer tillbakadragen och föredrar att gråta i min kudde. Det där med att åldras är inte roligt. Jag bakade en tårta och det var allt. På morgonen tog Allan och jag en promenad i träskmarkerna i Saku och på kvällen fick vi en behaglig 90 minuters thaimassage tillsammans. Efteråt köpte Allan ännu en megastor och supervacker bukett rosor till mig från en blomsteraffär på Viru gata. Födelsedagen kommer jag att minnas också på grund av födelsedagskortet som barnen hade gjort, med en text som löd: “Du är inte gammal, du är retro”. Tja… Hahaha 🫢🤨😝😂😩

Den 4 augusti firade vi Allans mammas födelsedag. Vi körde till Viljandi, gick på restaurang och på kvällen körde vi till Võrtsjärvi strand för att njuta av naturen. Dagen efter gick vi för att se sommarteatern “Suur Boy ja Väike Boy” (Stor Boy och Liten Boy) och körde sedan tillbaka till Tallinn.

Min pappa fyller år i augusti!! Vi kommer att fira den nästa helg inom familjen i Tartu.

I juli var Allans födelsedag. Födelsedagskortet var riktigt roligt. Estella trodde att Allan skulle fylla 33 år och gjorde kortet därefter. I verkligheten fyllde Allan 38 🙂 I år firade vi inte heller Allans födelsedag, men det finns ändå ingen födelsedag i vårt hus utan en makalös hembakad tårta!

I maj ordnade vi ett tredubbelt födelsedagskalas i vår trädgård. Födelsedagsbarnen var Estella Elisheva (fyllde 17 år), Ivanka Shoshana (fyllde 15 år) och Allans storebror Ardo. Dessa födelsedagar kan beskrivas som: fantastiskt god hemlagad mat (Ardo är en fantastisk kock!), en badtunna och en underbar kväll med nära och kära. Härligt!

Nedan följer några bilder från födelsedagarna (gör er redo att scrolla mycket, för det finns många bilder!!!).

Min födelsedag:

Allans mammas födelsedag i Viljandi 4-5 augusti:Allans födelsedagar den 27 juli:


Allans storebror Ardos födelsedag och hans och barnens gemensamma födelsedag:High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory