Helena-Reet: O, vad fint det är efter en lång tid att rita med barnen igen!

Helena-Reet: O, vad fint det är efter en lång tid att rita med barnen igen!

OHMYGOSSIP – Eftersom jag fortfarande är sjuk (hela familjen har varit sängliggande i influensa i en hel vecka) har jag lämnat återbud till alla möten (se HÄR) den här veckan och kan inte uppbåda någon som helst arbetslust, tänkte jag teckna!! Jag har i hela mitt liv älskat konst och olika hantverk – teckna, måla, sticka, sy, brodera, tillverka smycket osv. Det är skönt att glömma bort allting och ge möjlighet till att vara barnslig!

Det är intressant att vad jag än gör vill barnen göra det samma. Så sött. Jag älskar och dyrkar mina barn så mycket att det är svårt att beskriva med ord. Jag vet att alla föräldrar dyrkar sina barn och jag är inte ett undantag på den punkten men jag måste bara få säga det högt – jag älskar, älskar, älskar er sååååå mycket – mina ögonstenar, mina sötnosar, mina älsklingar!!

Ivanka Shoshana visade dock ingen lust till att teckna idag men jag och Estella Elisheva gjorde var sina fina alster. För Estella Elisheva är mycket kreativ och händig, så tänkte vi stora företagare genast att vi skulle kunna göra en barnbok tillsammans – vi skulle skriva sagorna själva och illustrera berättelserna. Jag gillar idéer starkt! Och även om vår lilla barnbok inte skulle nå fram till något tryckeri så finns då en värdefull barnbok inom familjen och den kan förvaras på hedersplatsen i hyllan! Saker som man gjort själv har karaktär och någon slags själ. Saker som man gjort själv ger hemmet värme och att göra saker själv ger en obeskrivlig glädje! Jag hann rama in min bild och hänga upp den på väggen!

3x Art by Helena-Reet

Art by Estella Elisheva


High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory