Helena-Reet: Mina drömmar och önskemål – realistiska, orealistiska och totalt orealistiska (Vol. 2)

Helena-Reet: Mina drömmar och önskemål – realistiska, orealistiska och totalt orealistiska (Vol. 2)

OHMYGOSSIP – I mitt första utskick om drömmar och önskemål (Mina drömmar och önskemål – realistiska, orealistiska och fullkomligt orealistiska – Vol 1) berättade jag för er om en av mina största drömmar som håller på att förverkligas – att en dag vara lika inflytelserik som Arianna Huffington i världsmedier.

Idag 67 år gammal Arianna Huffington var enligt tidskriften Forbes år 2009 nummer 12 i en lista över de mest inflytelserika kvinnorna i världen inom mediebranschen. År 2014 var hon enligt Forbes den 52:a mest inflytelserika kvinnan i världen. År 2011 skaffade mediekoncernen AOL Huffington Post som Arianna ägde för 315 miljoner dollar. När jag har utvecklat varumärket OHMYGOSSIP under mer än tio års tid (nätsidor som är kända världen över och som numera finns på estniska, finska, svenska, engelska och ryska samt i sociala medier även på norska och portugisiska och som varje dag har över 150 000+ regelbundna unika läsare och över 5+ miljoner följare på sociala medier), kan jag säga att jag på ett sätt vunnit över Huffington idag för att jag har nått ut till större internationell publik – OHMYGOSSIP ges ut på sju språk. År 2016 flyttades OHMYGOSSIP till NordenBladet, som är en av de största mediekoncernerna i Skandinavien. Efter det lönsamma köpet blev Arianna Huffington president och chefredaktör för The Huffington Post Media Group, blev även jag styrelsemedlem och chefredaktör för NordenBladet. Efter samgåendet med NordenBladet har varumärket OHMYGOSSIP ökat mångdubbelt och fram till början av 2018 tror vi att det har 400 000 unika läsare dagligen enbart i Skandinavien. Jag berättade om denna dröm redan i min FÖRRA blogg.

Mina drömmar är vansinniga, verkligen! Ni kunde tro att en så stor dröm är ett konststycke i sig! Familjemedlemmar i de styrande familjerna i UAE har inte för gäves upprepade gånger frågat efter mina åsikter och tankar när de haft många vansinniga idéer. Det är sant, ni läste rätt! Jag har delat mina åsikter, tips och idéer med de allra rikaste människorna i världen. Mer precist talar vi nu om förverkligande av fantasier utan några som helst ekonomiska gränser. För att ni ska förstå läget, ställer jag er en fråga: Vad skulle ni göra om pengar inte var något problem? Vad skulle ni göra om alla även de allra vildaste fantasierna skulle gå i uppfyllelse – skulle ni bygga en svävande stad över en annan, en biograf i rymden, trycka tidningar med rörliga bilder? Skulle ni försöka skapa fred i världen, investera i tillverkningen av cancermedicin? Utveckla genteknologi? Spionera på människor? Påverka vetenskapen? Det finns oändliga alternativ. I denna text satsar jag inte på att beskriva ”fullkomligt orealistiska” drömmar men i kommande utskick börjar jag skriva även om dem – från att vad jag skulle göra eller köpa om jag hade 100 miljoner euro, 500 miljoner euro eller en miljard euro (osv) och även om vilka speciella förmågor jag skulle önska att jag hade. Drömmar känner inga gränser! Jag tänker öppna för er mina drömmars värld – även drömmar som det kanske är löjligt att prata om. Jag tycker om drömmar och att drömma, och mycket roliga är även de drömmar som är orealistiska, fullkomligt orealistiska. Sådana som är omöjliga att uppnå – ens med all världens pengar – där gör vi över till sagovärlden! Min favoritvärld!

Sagorna är för mig som vatten och luft. Jag skulle inte kunna leva utan sagor! Om jag inte fantiserade någon saga ett par gånger i veckan, skulle jag ha blivit galen (det kan hända att jag är det ändå, hehe). Jag behöver barnets fantasi och fantasivärld. Det kan vara en förklaring till det att jag alltid kommer så bra överens med barn och hittar ett gemensamt språk med dem. Jag gillar sagor, jag tycker om att hitta på sagor och jag skulle vilja skriva någon saga i verkligheten – det är en sådan dröm för mig som kan anses vara realistisk. Jag vill skriva sagor!

Just nu har jag i mitt huvud en saga för vuxna med namnet “Sepher Strong och Det himmelsblåa palatset“, där kvinnorna regerar världen och männen i harem bråkar med varandra för att bli favorit mannen. Den 50-åriga regerande kvinnan letar efter hustrur till sina söner och utnämner sina döttrar till ledare för olika områden. Männen kan inte läsa eller skriva, och de finns inte i de ledande posterna. Bara specialutbildade Jägare eller Hunters kan skriva. I bilden finns även en ung och känslig kvinna – Shoshana eller Shana, som vänder upp och ned på ”den dåtida verkligheten”. I mitt huvud finns så mycket material att jag kunde skriva en hel bok och till och med en trilogi. Boken är redan klar i mitt huvud, jag behöver bara skriva ner den – skissen är klar och likaså berättelsen. Det här är en dröm som behöver tid för att förverkliga! Tid är emellertid för mig just nu det mest värdefulla jag har, och tid har jag planerat för en lång tid framöver! Jag talar inte om en timme eller två dagar, som jag med stor möda kunde hitta, jag skulle behöva en tre veckors paus – fullkomligt engagemang, koncentration, tid för mig själv helt utan avbrott. Då skulle boken vara klar och boken skulle vara minst lika stor succé som J. K. Rowlings Harry Potters äventyr eller Stephenie Meyers Twilight-serie – under förutsättning att jag hittade till min bok lika skicklig marknadsförare och PR-stöd. I världen finns vansinnigt många lysande böcker och ännu fler skit (förlåt!) marknadsföring. I verkligheten är det som surrar i mitt huvud riktigt genialiskt, denna bok är bättre än moderna säljsuccéer! Det är utan tvekan ett projekt värt en miljard dollar! En dag kommer jag att förverkliga detta för den existerar redan nu – hela boken, varje kapitel, allting finns redan!!!

Boken föddes i mitt huvud tack vare denna bild och mitt liv där det ingår min kära autistisk dotter Ivanka Shoshana – en av de allra sötaste, känsligaste, vackraste och klokaste tjejerna i världen!High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory