Helena-Reet: Min senaste stora satsning – #NordicBloggers

Helena-Reet: Min senaste stora satsning – #NordicBloggers

OHMYGOSSIP – Skandinavien och de nordiska länderna drar till sig investerare som honungsburken bin. Och det är inget under att Norden med sina gamla myter, hjältar, mytiska varelser, legender och framgångssagor, Skandinavien med sin nuvarande styrka och rikedomar – är den källa till framgång som inget företag vill vara förutan, det är ett område som ingen med resfeber vill låta bli att besöka, de är länder, kulturer och möjligheter som alla vill ha sin del av.

Idag som ledare till en av Nordens största koncerner (läs HÄR) har jag prioriterat en gammal skandinavisk och nordisk koncept. Som USAs president hr Donald Trump säger ”America First”, säger jag ”Scandinavien first”. De nordiska länderna har någonting ovanligt och det vet också de mäktiga och rika i världen. De nordiska länderna är fulla av mystik, möjligheter, gamla legender och händelser som påverkat världen, just här har de starkaste råna och de mest inflytelserika klärvoajanterna. Skandinavien är fullt av mystik, som inte ens de mest kända visa i Norden, de visaste häxorna eller de effektivaste hemliga organisationerna i världen kan förklara till fullo. I de nordiska länderna och i Skandinavien döljer sig nyckeln till livet, som till hundra procent kan bara förstås av oss – skandinaver, urinnevånare. De nordiska länderna har med sin mystik, effektivitet, vackra natur och möjligheter trollbundit alla världens folk, men denna natur och dessa möjligheter öppnar sig helt enbart till dem som känner i sin själ det lokala ekosystemet. För att du helt ska få del av denna mystik, denna kraft och dessa möjligheter, måste du vara från orten, genuin (till och med forntida) innevånare – enbart då öppnar sig naturen, naturkrafterna och landet i sin fulla kraft.

Jag hamnade på ett sidospår. Jag ville berätta om min nya satsning – #NordicBloggers. Texten ovan är inledningen till den. Nutidens största privata inflytelserika människor i världen lever just i Skandinavien. Resultatet från alla sökmotorer visar samma sak – världsvida företag letar efter inflytelserika bloggare, annonsörer för sina produkter och så kallade influensers framför allt i Skandinavien. BlogList24 är en av världens största samlingssite för bloggare, som för ett år sedan började samla till sig även de starkaste och mest inflytelserika bloggare i de nordiska länderna / Skandinavien. Förra året köpte NordenBladet 100 % andel av BlogList24 och de visaste PR-personerna i Skandinavien slog sina kloka huvuden ihop och skapade varumärket Nordic Bloggers. #NordicBloggers är en sammanslutning som förenar de bästa, mest kända, mest lästa och mest framgångsrika bloggarna i Skandinavien – sammanslutning, vars medlem man kan bli enbart genom en special inbjudan, för att kvalitén och den nordiska passionen skulle kunna bibehållas. Medlemmar i #NordicBloggers vill varje reseföretag leja för att göra reklam för sina resmål och varje företagare och tillverkare för att öka kunskaper om sitt varumärke. Jag är mycket stolt, lycklig och tacksam för att #NordicBloggers finns nu i möjligheternas portfölj!


Tags assigned to this article:
Bloglist24NordicBloggers

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory