Helena-Reet: Med dottern Estella Elisheva på en tillställning “The Table” på Amarillo + BILDER & VIDEO!

Helena-Reet: Med dottern Estella Elisheva på en tillställning “The Table” på Amarillo + BILDER & VIDEO!

OHMYGOSSIP – Även om jag inte är en ofta frekventerad besökare på restauranger och caféer i Estland är det ibland omöjligt att tacka nej till en del erbjudanden. Om det händer någonting unikt någonstans, vill jag se det med egna ögon! Restaurangen Amarillo har nämligen kommit på en enastående koncept, där åtta personer sitter vid samma bord på restaurangen och njuter av en överraskningsmeny.

Den som berättade för mig om denna event var Evelin Org, marknadschef för Solo by Sokos Hotels Estoria och Original by Sokos Hotels Viru. I början var jag ganska osäker på om jag skulle gå eller ej, men nu efteråt tänker jag att jag skulle kunna besöka en sådan tillställning igen! Det var väldigt kul! Hälsningar här även till de nya bekantskaperna!! 😀

Bordet för åtta kan man reservera för vänner, men om du vill delta ensam eller med en person (som jag), kommer du att uppleva i tillägg till överraskningsmaten även överrasknings bordssällskap. Hahaaaa….. Crazy but brilliant! Som gjort för dem som gillar kommunikation och att få nya vänner. Jag gillade situationen även för det att menyn var flexibel – du kunde välja vegan meny eller mellan många kötträtter. Alla drinkarna var också efter önskemål antingen med alkohol eller alkoholfria – och därför blev även de överraskade som kom direkt efter jobbet med bil och de som hade tänkt sig en avkopplande kväll. Tillställningen börjar klockan sex och därför kan man delta i den även med äldre barn.

Estella Elisheva (12) var som “fisken i vattnet” – jag tar henne med mig överallt för att hon skulle få se hur livet är och hur man ska sköta sig. Det är sannolikt att hon är mer saklig än jag själv när jag var 21 år gammal. När barnet reser, ser hon olika situationer och kommunicerar – och utvecklas betydligt snabbare. Hon har besökt med mig otaliga utländska konferenser, pressresor och mässor – och därför förstår hon hur viktigt det är med punktlighet, vänner och etikett. Hon förstår affärsluncher och lär sig små tips. Jag har rest med henne i nära två års tid och ofta har hon varit mer allvarlig, effektiv och saklig än många vuxna på events och sammanträden. Förutom en vidgad världsbild skapar det också en stark mor-barn-relation. Jag älskar henne så mycket och kärlek är just det som jag vill att även mina barn får känna. Även om jag inte hade ekonomiska möjligheter att ge dem så mycket jag önskade, behöver de aldrig känna brist på kärlek och säkerhet. Jag är ju en lejonhona! 😀

Men vad pratar jag om här… Låt bilderna tala för sig! Nedan foton från överraskningsmiddagen “The Table” på Amarillo i onsdags!
Tags assigned to this article:
AmarillotheTableAmarillo

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory