Helena-Reet: Kvinnor ska inte vara anorektiska, de ska ha karisma!

Helena-Reet: Kvinnor ska inte vara anorektiska, de ska ha karisma!

NordenBladet – Jag ville skriva mitt andra blogginlĂ€gg idag om entreprenörskap och affĂ€rsverksamhet, men jag fick idĂ©n om nĂ„gonting helt annat tack vare mĂ„nga kommentarer och brev. Jag kĂ€nner att det nu skulle vara mycket mer korrekt att prata om utseende. Jag fick mĂ„nga brev efter inlĂ€gget i morse. “Åh, sĂ„ mycket du har gĂ„tt ner i vikt”, “Åh, hur bra ser du ut”, “Du har Angelina Jolies ansikte,” “Åh, hur smal du Ă€r,” “Är dessa nya bilder pĂ„ dig?”, “Vill du nĂ„ din födelsevikt?”, “NĂ€r blev du anorektisk?”, “Vem sminkade dig?”, ”Du ser sĂ„ vacker ut” osv …

Först och frĂ€mst innan jag sĂ€ger nĂ„got annat … Tack för dessa synpunkter och kommentarer (delvis kanske överdrivna) … Faktiskt, ett stort tack frĂ„n mitt hjĂ€rta! Fantastiskt att fĂ„ sĂ„ mycket positiv uppmĂ€rksamhet – det Ă€r trevligt och uppmuntrande. Faktiskt, jag har gĂ„tt ner i vikt, jag arbetar med mitt utseende och min vikt mer och mer, men jag Ă€r verkligen inte för smal eller anorektisk. Ibland har jag svĂ„rt att förstĂ„ om nĂ„gon skĂ€mtar med mig, ger mig en uppmuntran eller driver med mig … men det har inte sĂ„ stor betydelse egentligen för jag har alltid varit sĂ„ stark, jag grĂ„ter inte över elaka ord eller kommentarer, och jag har alltid Ă€lskat mig sjĂ€lv och ansett mig vara vacker. Jag har alltid uppmuntrat andra kvinnor att vara lyckliga med sina egna kroppar. Även om jag gĂ„tt ner i vikt relativt mycket och med mycket anstrĂ€ngning och jag Ă€r vĂ€ldigt glad och Ă€ven stolt över det (och viktigast av allt – det Ă€r lĂ€tt och trevligt att vara hĂ€lsosam, atletisk och smal), kĂ€nner jag inte att jag skulle ha en annan typ av “connection” med mĂ€n till exempel.

Kvinnor ska inte vara anorektiska, de bör ha karisma! Tro mig, det Ă€r sant! Vad som Ă€r sĂ€kert Ă€r att mĂ€n inte gillar överviktiga kvinnor som inte bryr sig om sitt utseende, men om kvinnorna sjĂ€lva tror att mĂ€n gillar superslanka, helt konstgjorda och anorektiska kvinnor, sĂ„ Ă€r det inte sant (ja, naturligtvis finns det undantag, men som regel Ă€r det sĂ„). Det har alltid varit mĂ€n runt omkring mig, man kan till och med sĂ€ga att det bara har varit mĂ€n runt omkring mig och nĂ„gra fĂ„ kvinnor ibland bland dem. Jag har alltid kommit bĂ€st överens med mĂ€n och mĂ€n har gillat mig – oavsett min vikt, Ă„lder och klĂ€dsel. Mina affĂ€rspartners, mina vĂ€nner, mina likasinnade – har alla varit mĂ€n! Jag tror att mĂ€n Ă€lskar en kvinnas karisma, sexighet, Ă€rlighet, tillgivenhet, vĂ€nlighet, omsorg – och vikt Ă€r inte sĂ€rskilt viktig … men att ta hand om sig sjĂ€lv – renlighet, omtĂ€nksamhet, karisma och personen sjĂ€lv Ă€r mycket viktiga. Jag vet inte, men det Ă€r min Ă„sikt. VĂ„r sexualitet och hela vĂ„r attityd beror pĂ„ hjĂ€rnan, huvudet. Karisma vinner alltid över grĂ„a, trista, anorektiska och svĂ€ltande “skorpor” … nĂ€r som helst. Kemin tĂ€nds först och frĂ€mst i huvudet, men i dagens komfortsamhĂ€lle och konsumtionssamhĂ€lle Ă€r det fortfarande rĂ€tt att Ă€gna lite uppmĂ€rksamhet Ă„t ens egen vikt ocksĂ„ – i hĂ€lsans namn! Jag gör det nu (för min egen hĂ€lsa) eftersom jag vill leva lĂ€nge, för alltid! Jag sminkar och gör mig i ordning mer Ă€n tidigare ocksĂ„ för att jag har en mycket aktiv roll i skönhetsvĂ€rlden, och som varumĂ€rkets Elisheva & Shoshana skapare och utvecklare mĂ„ste jag helt enkelt vara noga med vilken bild jag ger av mig sjĂ€lv. VarumĂ€rket E&S vĂ€xer i en svindlande takt och skönhetsvĂ€rlden har helt enkelt sina egna regler. Den perfekta manikyren, pedikyren, ansikts-, och hĂ„rvĂ„rden, det rĂ€tt sminket – det hĂ€r Ă€r saker som jag inte lĂ€ngre kan ignorera i min position som utvecklare av varumĂ€rket E&S idag om jag vill att varumĂ€rket ska vĂ€xa och utvecklas.

Kram! Som avslut av bloggen ett par bilder frÄn vÄr senaste E & S-reklamfotografering! Dessa bilder kom inte med i annonsen, men jag gillar dem ÀndÄ vÀldigt mycket! KÀnslor Àr det vÀsentliga för mig!error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information pÄ svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory