Helena-Reet: Jag har obemärkt blivit ”professional luxury travel blogger” eller professionell skildrare av exklusiva resor + ARRANGÖR FÖR LYXRESOR FÖR REDAKTÖRER & BLOGGARE!

Helena-Reet: Jag har obemärkt blivit ”professional luxury travel blogger” eller professionell skildrare av exklusiva resor + ARRANGÖR FÖR LYXRESOR FÖR REDAKTÖRER & BLOGGARE!

OHMYGOSSIP – Vi gjorde en stor undersökning och analys för NordenBladet och OHMYGOSSIP-tidningen och det blev för mig många överraskande resultat. Till exempel att nöjessidorna har genom åren blivit material för premium-resor där man allra helst letar efter resebloggar och information om resor. Jag har obemärkt blivit ”professional luxury travel blogger ” eller professionell skildrare av lyxresor. Det är sant att skandinaverna reser mycket och deras plånböcker gör det möjligt att njuta av livet. Enligt de nyaste undersökningarna är finländarna, svenskarna och estländarna de stora resenärerna och de besöker mer och mer just dyra resmål och exklusiva hotell och sparorter. Det som var en överraskning för mig var våra läsares ålder – den var högre än jag trodde. Genomsnittsläsaren hos oss är 45+ förmögen kvinna.

Genom åren har jag samarbetat med otaliga turism ministerier, turistbyråer, resebolag, båt- och flygbolag, hotell och restauranger. Förra veckan öppnades ett nytt direktflyg från Helsingfors (Helsingfors-Marrakech) och NordenBladets redaktion fick en exklusiv inbjudan att delta i den första resan. Den här typen av inbjudan till press resor, hotell och flyg får vi rätt ofta, tyvärr måste man välja dem vi önskar och hinner presentera. NordenBladets målgrupp är rika skandinaver och deras önskemål, vilket var med i planerna redan när tidningen grundades, men att målgruppen blev exakt som vi hade väntat oss var vi inte så positivt inställda på. Jag hade känslan av att vår största läsargrupp skulle vara 15 år yngre. Eftersom jag är mor till två barn och leder en av Skandinaviens mest inflytelserika mångspråkiga mediegrupper, känner även jag att när jag har semester borde den vara den bästa tänkbara. Enkelt uttryckt har man inte tid att slösa bort tid någonstans som är halvdant. Tid är pengar, fritid är lyx – och därför vill alla människor tillbringa sin kvalitetstid på bästa möjliga sätt.

Förmögna människor vill ha smidiga resor, god service med kvalité på resmålet och individuella lösningar. Det sist nämnda i synnerhet – du måste kunna känna att du är väntad, att du är viktig. Du måste få känna att du blir bortskämd. Oavsett om man gör en semesterresa eller affärsresa vill man ha mat med kvalité och hotellrum som är trivsamt, rent och rymligt, spa och bassänger ger extra poäng och servicen måste fungera perfekt. Om stället är värt sitt pris, är man villig att betala ett högt pris för det. Jag får allt som oftast frågor: ”Vad rekommenderar du?”; ”Skulle du åka dit på egen bekostnad?”; ”Vad tycker du om servicen?” osv. Jag är extremt nöjd och tacksam för att mina åsikter värdesätts. Det är också ett stort ansvar – när jag tidigare postade till Twitter och Facebook vad som råkade bli, tänker jag numera mycket noga vad jag exponerar på sociala medier. Även om jag måste säga att jag är en känslomänniska och jag älskar fortfarande att ta med sådana utskick som är överraskande, och dagen efter frågar jag mig själv om det var nödvändigt. Men jag tror att mina läsare känner mig och det är sannolikt att läsare som har följt mig ända sedan 2008 känner mig även bättre än jag själv och de kan även vänta sig sådana överraskande och frispråkiga texter!

Jag har även en liten nyhet! Fast det är egentligen en nyhet i mega storlek!!! Jag börjar nu ordna press resor för redaktörer och bloggare genom flera turismministerier och turistbyråer. Så alla som är intressera av resor, här har ni er chans! Om er passion är resor och att upptäcka världen, kontakta mig utan tvekan! I första hand skulle jag vilja skicka till dessa lyxresor sådana bloggare/redaktörer som skriver i NordenBladet och i OHMYGOSSIP men gärna, om det finns plats, även nya resenärer som ”vill-gå-sin-egen-väg”. Mot nya och intressanta reseupplevelser!

Om du känner att du älskar att resa och vill ha din (rese)blogg under Nordenbladet och OHMYGOSSIP, vänligen kontakta mig under adressen: info@nordenbladet.com

Öppningsbilden: 2x fiolspelare, Luxury travel blogger och ledaren för OHMYGOSSIP Estella ElishevaHigh quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory