Helena-Reet: Jag fick glasögon på recept, Comedy Estonias Höst tour + HUR jag blev friad på nytt efter kanon nyheten 😅🤣

Helena-Reet: Jag fick glasögon på recept, Comedy Estonias Höst tour + HUR jag blev friad på nytt efter kanon nyheten 😅🤣

NordenBladet – När jag kom tillbaka från Finland kände jag återigen att trafikskyltarna kändes mycket dimmiga när jag körde bil. Jag hade förnekat det ett tag eftersom jag tänkte “Åh, jag har nog sovit för lite, jobbat för mycket på datorn osv.”. Det var då Allan sa till mig att jag skulle få min syn undersökt.

Vi bokade tid för en synundersökning i glasögonbutiken ”Eagle Vision” i köpcentret Rocca al Mare och efter en undersökning gjord av en optiker visade det sig att jag hade ett litet minus, dvs. att jag behövde glasögon för att se på långt håll. Mitt högra öga var -0,50 och mitt vänstra -0,75. Jag tillbringade sedan en timme där med att välja rätt bågar till mig själv och i slutändan blev det blå Prada-glasögon med starka ramar med extra solskydd och brun-guld Dolce&Gabbana-glasögon. Notan för synundersökning, linser och bågar var 643,25 euro och jag fick glasögonen inom en och en halv vecka. Båda glasögonen får mig att se ut som en sexig lärare 😀 hahaha… (Estellas ord)

Förresten – jag är inte 100 procent säker, men jag känner mig inte så trött längre sedan jag började använda glasögon, och jag har inte den huvudvärk som jag brukade ha ibland. Jag tror att den ständiga ansträngningen av ögonen förde mycket stress på kroppen.

I går bar jag glasögon offentligt för första gången. På kvällen åkte vi till Comedy Estonias “Höst tour” i Keila. Precis som förra året (se HÄR) var evenemanget superkul. Kulturhusets sal var full av folk och som alltid kunde man skratta sig ihjäl. Många ståupp komiker uppträdde också.

Efter komedi kvällen spelade jag ett spel i bilen. Du förstår, så fort äktenskapet kommer på tal börjar lasagnen brännas och sedan ger du mig inga blommor på “vår dag”… Så det är det som gäller igen… Hahaha. Allan sa att du vet att jag var så upptagen på jobbet, men jag ville verkligen ge dig blommor. Sedan körde han till Laagris Maksi Market och bad mig välja ut blommorna för vår dag själv. Awwww****
Jag valde 21 mörkrosa rosor! 🌹🌹🌹


För att avsluta dagens blogg en liten förklaring och även lite humor.

Igår kväll skrev jag en KANON NYHET på bloggen att Allan och jag ska gifta oss… Allan var upprörd, han tyckte att vi kunde ha berättat om det först för den så kallade “inre kretsen” innan jag tillkännagav det för hela världen, men en sådan hemlighet är mycket svår att bevara. Det var faktiskt ingen hemlighet, det var vårt gemensamma beslut. Men okej…

Allan bestämde sig då för att ringa sin mamma och berätta det själv… Efter en stund gav han mig telefonen…

Allans mamma gratulerade och frågade sedan omedelbart något i stil:
Friade Allan till dig eller friade du till honom, eller hur kom ni fram till det beslutet?

HJÄÄÄLP… Jag minns inte riktigt vad jag svarade, men när samtalet var avslutat började jag gråta och sade till Allan att:

Hör nu, nu tänker jag att du inte friade till mig trots allt 😳🤨😭🥴😱😅🤣”.

Allan svarade: “Vad menar du med att jag inte friade, det gjorde jag. Och vad pratar du om? Jag tar inte en fru som en hund, vi är partners, vi har pratat om äktenskap länge, du vet att jag älskar dig och jag vill att du ska bli min fru.”

Jag: “Ja, men din mamma frågade mig hurdant det vackra ögonblicket var och nu känner jag mig konstig. Jag hade inget svar att ge och det kändes som om jag tvingade mig själv att bli din fru. Även nu tror jag att man brukar falla på knä och fråga om du vill gifta dig med mig.”

Samtalet ägde rum när vi började äta middag och plötsligt hoppade Allan ner på knä vid min sida (hans mun var fortfarande delvis full av den brända lasagne jag hade lagat), såg mig i ögonen, gav mig en ganska välsmakande kyss och frågade:

“Älskling, vill du gifta dig med mig?
Och jag svarade: Ja!
Lite senare, efter att ha återhämtat mig från kyssen, sa jag: Hm, den där lasagnen är väldigt god 🙂
Alltså vår typ av romantik 😅🤣😅🤣

Min storasyster och jag hade också ett bra samtal:
Jag: Vi ska gifta oss.
Min syster: Tja, det var väntat sedan länge. Fick du en ring på fingret?
Jag: Nej, det fick jag inte. Jag bär inga ringar. Jag ska börja bära en vigselring.
Syster: Ingen förlovning?
Jag: Vi hoppar över alla mellan etapperna.
Syster: Dårar.
😂😂😂


Okej, jag måste sluta nu. I dag vid lunchtid har Allan en högtidlig invigning av kontoret. Jag börjar göra mig redo.

Kramar!


High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory