Helena-Reet: Halva januari har nästan gått, men här får du ett inlägg i efterskott från årsskiftet + GALLERI!

Helena-Reet: Halva januari har nästan gått, men här får du ett inlägg i efterskott från årsskiftet + GALLERI!

NordenBladet – År 2021 är i full gång! De första två veckorna har gått så fort att jag inte ens haft tid att blogga. Det är därför du nu kommer att få flera bloggar samtidigt inom en snar framtid, eftersom det blivit många bilder och nyheter. Jag börjar dock vid årsskiftet. Slutet av året gick som för majoriteten av alla människor i hemmet på grund av corona begränsningar.

Jag började den sista dagen på året sportigt för att jag har två övertygelser om det – det första är att det nya året kommer att vara som de sista 12 dagarna i december, och det andra är att det nya året kommer att bli som den sista dagen av det gamla året. Det är därför jag alltid försöker vara riktigt hurtig i slutet av året och om det inte fungerar, så finns det en ytterligare chans på den sista dagen … hahaha. Jag tog en lång promenad, lekte med Ivanka Shoshana i trädgården, städade, betalade obetalda räkningar, tänkte positiva och framgångsrika tankar, lagade mat, bytte lakan i hela huset, badade bastu osv. Nu när jag laddade upp bilder till bloggen tyckte jag att huset och uthusen såg ganska trista och trötta ut, en grundlig renovering skulle behövas. De senaste åren (även de senaste tio åren) har varit så upptagna att det inte funnits tid att tänka på annat än arbete och olika projekt och familjen. Det är det största misstaget jag har gjort i mitt liv – jag har inte tagit mig tid att leva denna dag, i stället för morgondagen. Bråttom, bråttom, bråttom, så mycket bråttom att man ibland inte märker vad som händer framför näsan. Låter så passé, men man borde njuta av varje ögonblick av livet, varje dag. Se de små detaljerna. Titta och verkligen se.

(Efter fotogalleriet fortsätter bloggen …)

31 december 2020 började med matlagning och slutade med att äta … haha. Jag gjorde potatis-äggsallad och lasagne av salt mat och jag köpte allt sött den här gången (Brita-bakverk, karamellbakelser och Katt Arttur-bakverk). Mmmm majspinnarna i karamellen är helt enkelt väldigt goda! I allmänhet lagar jag all mat själv, enligt mig blir de smakligare och jag gillar att köket är fyllt med härliga mataromer! Eftersom jag inte har ätit bakverk från en affär på ganska lång tid måste jag erkänna att de faktiskt är ganska goda. Tyvärr kommer jag inte ihåg tillverkaren just nu, annars skulle jag kunna göra reklam för dem.

Förr i tiden tittade jag på humorprogram, men jag är redan så trött på dem. Jag skulle vilja ha något nytt! Det är inte så enkelt med skämt, det kan man väl förstå. Tiderna har också förändrats. Människorna är upp i halsen fyllda av alla typer av buller och information. Om du i dag ville ha någonting överraskande – skulle det krävas ett medfött geni. Ivanka Shoshana bestämde sig för att lägga sig före fyrverkerierna och strax efter klockan 12 gick även jag och lade mig.

Ett framgångsrikt och underbart år 2021, kära läsare!

Nedan följer några fler bilder från vårt nyårsbord och min och Estella Elishevas outfit.error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory