Helena-Reet Ennet: OHMYGOSSIP blev en del av en skandinavisk mediekoncern

Helena-Reet Ennet: OHMYGOSSIP blev en del av en skandinavisk mediekoncern

NordenBladet – Många av er vet redan att jag beslutade föra samman OHMYGOSSIP och NordenBladet. Med klarspråk betyder det att siten heter NordenBladet och underrubriken OHMYGOSSIP. Estniskt system som öppnades först fungerar redan nu och där kan man se hur utformningen och innehållet ser ut.

Adressen är NorenBladet.ee och där finns nyheter och artiklar (nordiska nyheter och info på estniska) som handlar om samhället, politik, ekonomi, näringsliv, resor, kultur, hälsa, hem&familj och livsstil och underrubrik Ohmygossip.NordenBladet.ee där det finns kvinnoportal, nöjesportal med kändisnyheter, sällskapsliv, relationer&sex, skönhet&mode och många andra ämnen som intresserar kvinnor. De mest populära nyheterna, åsikterna och bloggarna finns både i siten och undersiten och de som är vana vid att öppna Ohmygossip.ee förs automatiskt till de nya sidorna. Samma system börjar fungera även i NordenBladet.fi, NordenBladet.se och i många andra siter där OHMYGOSSIP finns. NordeBladet.fi och Ohmygossip.NordenBladet.fi börjar serva Finland och där kan man läsa nordiska nyheter och info på finska, NordenBladet.se och Ohmygossip.NordenBladet.se i Sverige och där kan man läsa nordiska nyheter och info på svenska osv. Jag är själv mycket nöjd med detta och jag hoppas att även ni kommer att gilla förändringen! Jobb finns det gott om… men jag tycker om en hektisk livsstil!

Nyhetern om OHMYGOSSIPs flytt togs upp av många estniska medier. Jag bifogar här artiklar översatta till svenska:

Delfi: Helena-Reet Ennet har blivit styrelseledamot i en skandinavisk mediekoncern (artikeln på estniska kan ni läsa HÄR)
Ledaren för OHMYGOSSIP-portalen, redaktören och förra tv-stjärnan Helena-Reet Ennet meddelade att den nya ägaren till hennes nätpublikation är nyhetssiten NordenBladet.

Helena-Reet Ennet blev även styrelsemedlem i NordenBladet, storägare och chefredaktör. OHMYGOSSIPs flytt kommer att ta två till fyra månader enligt Ennet och OHMYGOSSIPs internationella sidor och undersidor kommer att finnas under NordenBladet.

”Jag är idag en av de största ledarna för ekonomi-, näringslivs-, rese-, livstils- och nyhetssiter”, säger Helena-Reet glatt. Som vi vet grundade Helena-Reet en gång i tiden NordenBladet.

Buduaar: HELENA-REET ENNETs OHMYGOSSIP-site tillhör nu NordenBladet (artikeln på estniska kan ni läsa HÄR)
Redaktören och ägaren av OHMYGOSSIP-siten Helena-Reet Ennet skrev på sin Facebooksida och meddelade glatt sina vänner att hon börjat samarbetet med en känd skandinavisk site NordenBladet och att OHMYGOSSIP kommer att publiceras där.

Helena-Reet skriver på sin Facebook-sida följande: ”Hej, kära vänner”! Jag har en jättenyhet: Alla mina OHMYGOSSIP-sidor tillhör från och med idag den största skandinaviska nyhetsportalen och tidningen NordenBladet där jag nu är styrelseledamot, storägare och chefredaktör. Att flytta siten kommer att ta ca 2-4 månader. Både Ohmygossip.ee och alla skandinaviska siter och underrubriker kommer att finnas i NordenBladet. Önska mig lycka till! Jag är nu chef för en av Skandinaviens största ekonomi-, näringslivs-, livstids- och nyhetssidor!”

Till Buduar kommenterar Helena-Reet nyheten mycket gärna och säger att det handlar om ett mycket stort steg framåt. ”Detta är ett steg mot min framtidsvision. Det är en nyhet som jag förmedlar med glädje”, säger Helena-Reet som har som uppgift att öppna siten på fem språk och leda NordenBladet i Norden.

Eestinen: OHMYGOSSIP flyttar till NordenBladet (artikeln på estniska kan ni läsa HÄR)
Finskspråkig nöjesportal Ohmygossip.fi flyttar till NordenBladet, sade grundaren och ledaren av portalen Helena-Reet Ennet i sin intervju med Eestinen.fi.

Flytten innebär att Ohmygossip.fi-portalen som fungerat i flera år i Finland kommer att fortsätta under NordenBladets flagga. ”Ohmygossip.fi-nöjessiten fortsätter komma ut som syster till en av Skandinaviens starkaste affärspartner och tidning NordenBladet”, sade Ennet, ”Ohmygossip.fi kommer att ingå i NordenBladet liksom Iltalehtis Tyyli”.

Ennet som lett OHMYGOSSIP-siten i över nio år tillägger att OHMYGOSSIP för närvarande finns på fem språk (finska, estniska, svenska, engelska och ryska) och NordenBladet kommer att representeras i Skandinavien inom fyra månader. Provversionen till den estniska portalen NordenBladet.ee finns att se för alla nyfikna. Finskspråkig NordenBladet.fi kommer att öppnas i när framtid.


Tags assigned to this article:
NordenBladetOHMYGOSSIP

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory