Helena-Reet: En dag fylld med stor inspiration och positiva känslor med Jon och Janni Olsson Delér

Helena-Reet: En dag fylld med stor inspiration och positiva känslor med Jon och Janni Olsson Delér

OHMYGOSSIP – Känns det ibland att ni behöver extra inspiration, nya känslor, något nytt. Jag hittar inspiration mestadels från bloggar och vloggar. Jag surfar ofta från blogg till blogg (från vlogg till vlogg), men det är fortfarande inte lätt att hitta inspiration. Idag kollade jag på en rad svenska bloggare och jag kom till Janni Olsson Delérs blogg och därifrån vidare till hans maka Jonis vlogg – ett fantastiskt bloggarpar! Kolla hur de vloggar, det är rent av lysande! Love it so much!

Jag undrade varför jag inte sett deras blogg tidigare eftersom jag ofta läser olika svenska bloggar. Förresten, till den som gillar bloggar finns det många superbra bloggare i Sverige! Jag gillar bloggar och vloggar som har kvalitét – där man kan se både engagemang, entusiasm och ansträngning – bilder av hög kvalité, genomtänkt röd tråd osv. Idag presenterar jag därför dessa två bloggar.

Jonis och Jannis bloggar (se: jonolssondeler.com och janniolssondeler.com) genomsyras av så mycket POSITIVISM! Jag såg det på en gång – jag gillar “Yes” människor – positiva människor, som ser det goda i livet, inte det dåliga. Som lever till fullo, men samtidigt vet hur man uppskattar de små sakerna i livet, stödjer och älskar varandra, är ambitiösa, fåfänga inom lagom glänser och har konsten att njuta av livet. På samma sätt lägger man märke till människor som har fritidsintressen. Man känner om man gör någonting med passion eller bara likgiltigt – i deras texter kan man se att de ägnar sig åt ämnen helhjärtat – experimenterar med nya kameror, har direktkontakt med fans, söker sig själva, är fulla av energi – för att inte nämna en aktiv och sportig livsstil som är de båda representerar. Jag tillbringade hela dagen i dag med Jon och Janni Olsson Delér – jag kunde helt enkelt inte sluta. Just nu känns det som vi redan var gamla vänner. Jag tog även datorn med på löparbanan för att se Jonis vloggar… Haha … Utan att lägga märke till det sportade jag länge för tiden flög snabbt helt enkelt. Tack till er för era fantastiska vloggar och utskick! Ni är extremt positiva och inspirerande!

Dagens blogg avslutas med en av Jonis meningar. Jag citerar: “When you think it ’s enough, double it!” (“Om du tror att det räcker, ta det dubbelt!”). Ett koncept som passar i nästan alla situationer. Solsken – kram!

You can always find me in the 🌴-shade… 😌👌🏽

A post shared by Janni Olsson Delér (@jannid) on

Foto: Jon ja Janni Olsson Delér (YouTube)


Tags assigned to this article:
bloggerJanni Olsson DelérJon Olsson Delér

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory