Annons:

Helena-Reet: Bli inte avskräckt av det faktum att du vill bygga en verksamhet värd en miljard euro, men det finns inte en miljon tillgänglig – DET FINNS GOTT OM PENGAR I VÄRLDEN!

Helena-Reet: Bli inte avskräckt av det faktum att du vill bygga en verksamhet värd en miljard euro, men det finns inte en miljon tillgänglig – DET FINNS GOTT OM PENGAR I VÄRLDEN!

NordenBladet – Den så kallade medelklassen lever i ständig väntan, i hopp om att någon yttre kraft kommer att hjälpa till och uppfylla dess hopp och drömmar. Den väntar på en lottovinst och alla deras problem trollas bort. Tyvärr är verkligheten någonting helt annat. De som kämpar är alltid de som vinner.

Lägre och medelklassen arbetar på en medvetenhetsnivå som gynnar passiv väntan på att livet ska bli bättre. Hjälten som kunde rädda dem är antingen Gud, regering, chef eller make/maka. Den genomsnittliga människans tankemönster gynnar denna strategi.

Under min livstid har jag skapat ett antal framgångsrika företag och också vid upprepade tillfällen bränt mina broar, gått i konkurs och gått under. Om jag är helt ärlig, så har jag alltid förlorat mer än vunnit, men … eftersom jag inte är en som ger upp, så vill jag dela med mig av vad jag lärt – de nyttiga och lärorika erfarenheterna som har fört mig närmare målet och det stora genombrottet.

Här är mina 9 rekommendationer för att du ska lyckas med ditt stora projekt:

– DET ALLRA VIKTIGASTE: Se till att projektet du vill börja arbeta med är pedagogiskt eller nyttig/nödvändig för världen/mänskligheten, så att du kan växa till som person.
– Din goda idé har inget värde om du inte förverkligar den. Idéer är många gånger svårare att genomföra än att uppfinna.
– Tala om din idé, gör reklam för den (var inte rädd för att din idé skulle bli stulen för det är som det jag skrev i föregående stycke svårare att genomföra än idén själv). En bra idé är sådan som redan innehåller en uppfattning om hur man genomför den.
– Var inte rädd för det faktum att du vill bygga en miljard euro-verksamhet, men det finns ingen miljon euron att spendera. Det finns gott pengar i världen.
– Var tålmodig och självsäker. När du tror på din egen plan, gör allt för att få den att hända.
– Utveckla inte ditt företag med hjälp av lån. Ju mer organiskt ditt företag växer desto lugnare kan du sova på nätterna och desto mindre kommer din plan att drabbas av ekonomiska kriser.
– Hitta kollegor och samarbetspartners.
– Ge tillbaka till världen … det enda som lönar sig är att göra gott! Om människan och samhället inte växer och utvecklar sig andligt är din plan inte hållbar. Om du vill uppnå något riktigt stort, var medveten om att stora handlingar börjar med små förändringar. Var den som är med i denna kedja.
– Var inte rädd för att förlora, var inte rädd för att folk ska skratta åt dig. Stora skepp följs alltid av måsarnas skri. Ibland sjunker ett fartyg, det måste man ta hänsyn till. Ta sedan det som en lärdom.

Flera gånger i Sverige har jag ordnat engelskspråkiga utbildningar på ämnen: “Hur man gör sig synlig i sociala medier, hur man lyckas med det och tjänar pengar på det” och “Hur man når framgång, kommer med i elitkretsar och hittar en finansiär till en affärsplan på en miljon euro!” Av den senaste konferensens utbildning har jag också gjort en kort sammanfattning på engelska på sajten NordenBladet.com, läs HÄR. Jag lovar att jag kommer att översätta inlägget också till estniska, finska och svenska så att alla intresserade kan få del av innehållet. Människors intresse för dessa ämnen är mycket stort, och sådana arbets- och studieinsatser var mycket framgångsrika. Det var tanken bakom idén att skapa ett privat utbildningsföretag och en affärsskola. Konceptet skulle i sig vara enkelt – att förmedla ens egna kunskaper och involvera andra experter inom sitt område. Uppriktigt sagt säger jag att jag inte anser mig vara så klok och framgångsrik som vissa människor tycks tro. Men om någon får hjälp, motivation och uppmuntran av det, tror jag att planen skulle kunna vara en idé. Självklart skulle jag också behöva en partner eller partners för den här typen av projekt eftersom min prioritet nummer ett alltid är hemmet, sedan media, sedan intressen och konst, och först därefter de så kallade ”fortsättningsintressen” samt nya uppdrag. 😊

Helena-Reets 9 rekommendationer om hur du lyckas med dina stora projekt, finns på bloggen: “Helena-Reet: Min modell – Stora planer lyckas, små planer misslyckas + 9 REKOMMENDATIONER för att även du ska lyckas med dina stora projekt!error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2020 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory