Galleri: Ohmygossip Couture ”Israel69” smyckeset

Galleri: Ohmygossip Couture ”Israel69” smyckeset

NordenBladet – Som mina vänner vet så har jag en annan förkärlek än media: handarbete. Jag tycker om att designa och tillverka smycken, designa kläder, sticka, rita och fotografera. Från mitt intresse för handarbete växte fram två varumärken: Ohmygossip Couture och Elisheva & Shoshana (E&S), och man kan köpa mina produkter under dessa namn.

Ohmygossip Couture har specialiserat sig på T-shirts och designsmycken, och varje år presenterar jag ett set unika produkter och får specialbeställningar. Ohmygossip Coutures färggranna skjortor med kattmotiv är kända över hela världen och de kan man hitta hos många stjärnor och tjejer. Det är en prestation som heter duga och jag är stolt över det! Ohmygossip Couture är ett känt varumärke både i Skandinavien och i Syd-Amerika (Brasilien) där de första exemplaren såldes för åtta år sedan.

Elisheva & Shoshana varumärket har stickade produkter (mössor, dukar) och fotografier (målningar till barnrum, hamsa till väggen osv). Till Elisheva & Shoshana varumärket har jag ännu en dröm som jag vill förverkliga – det skulle vara kul att skapa en egen kosmetikserie (schampo, balsam, tvålar osv) men eftersom jag har ont om tid och tillgångarna är för det mesta placerade och låsta för nuvarande projekt kan jag inte börja med ett sådant ”litet” storprojekt än även om jag har i tankarna att hitta en samarbetspartner och att forska och tänka på saken.

Som jag har skrivit i mina tidigare bloggar besökte jag nyligen högtidsfesten för Israels självständighetsdag både i Estland och i Finland och i samband med det designade jag två set Israel69-specialsmycken för Ohmygossip Couture. Jag använde det ena i tillställningen i Estland. Här kommer några foton på smycken. Modell är Estella Elisheva.Tags assigned to this article:
E&SElisheva & ShoshanaOhmygossip Couture

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory