Viru hotell ”norpade” Solo Sokos Hotel Estorias tema rum! + intervju med sälj- och marknadschefen för Sokos Hotels Tallinn

Viru hotell ”norpade” Solo Sokos Hotel Estorias tema rum! + intervju med sälj- och marknadschefen för Sokos Hotels Tallinn

OHMYGOSSIP – Solo Sokos Hotel Estoria har fått uppmärksamhet för sina tema rum (se HÄR) sedan flera år tillbaka och det har hitt in tills varit det enda design och saga hotell i Estonia. Solo Sokos Hotel Estoria har valts till ett av de fem bästa hotellen i Tallinn och det har 93 hotellrum, var och ett berättar om en intressant estnisk framgångssaga. Många vet uppenbarligen inte att Solo Sokos Hotel Estoria finns i samma adress som Viru-hotell som tillhör samma hotellkedja (Viru väljak 4).

Viru-hotell öppnades i centrum av Tallinn år 1972 och har varit bland nordbor det mest kända hotellet i Estland genom tiderna. I år fyller hotellet 45 år och heter numera Original Sokos Hotel Viru.

Nu överraskar även Viru-hotell med intressanta tema rum! För att anknyta till Finlands jubileumsår presenterar hotellet de mest intressanta händelserna från det hundraåriga Finland för sina gäster och öppnade i maj hotellets 18:e våning med elva rum med temat Finland med fantastisk utsikt från rummen och var och ett av dessa rum berättar en fängslande berättelse om Estlands norra granne. Rubrikerna varierar från diplomater till sport, resor till musik och kultur och naturen i form av seriebilder. I varje berättelse finns en hjärtlig koppling till Estland (titta närmare på hemsidan för Original Sokos Hotel HÄR).

Evelin Org, hur föddes idén med tema rum och hur mycket har rummen betytt?
Tanken var helt enkelt ge Finland med anledning av dess jubileum någonting betydelsefullt och samtidigt roligt. Vi gav hela idén som en slags present till Finlands ambassad redan i maj – när Viru fyllde 45 år. Rummen har fått mycket uppmärksamhet – det har kommit både nattgäster och nyfikna tittare. Det är fint att se att dessa rum väcker så många positiva känslor. Det var också den ursprungliga tanken.

Finns det något tema rum som är mer omtyckt än de andra?
Alla rummen är mycket populära, i synnerhet under julen. Många har sett detta som en utmärk idé för att ge en personlig julklapp och för att överraska vänner och bekanta. Som present är förmodligen de mest omtyckta presentkort de som är till rummen med temat Finlands ambassad, ishockey och Fingerpori.

Vilket är gästernas favorit och varför?
I slutet av året har förmodligen rummet om Finlands ambassad spelat störst roll. Detta rum har även bastu, som i synnerhet på vintern är en fin överraskning.

Bilder: Solo Sokos Hotel Estoria
Källa: NordenBladet.eeHigh quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory