Estland: Rekordmånga destinationer kommer att öppnas från Tallinns flygplats den kommande vintern

Estland: Rekordmånga destinationer kommer att öppnas från Tallinns flygplats den kommande vintern

NordenBladet – Tallinns flygplats meddelade att det kommer att finnas 40 städer i dess destinationsurval i vinter, vilket är ett nytt rekord. Det finns många destinationer, eftersom flygbolagen konkurrerar om marknadsandelar efter coronakrisen, enligt nyheterna Aktuaalne kaamera (”aktuell kamera”).

Antalet passagerare på Tallinns flygplats ökar också. I oktober var det 185 000, det högsta antalet sedan krisens början. Det är drygt hälften av nivån före krisen.
Den genomsnittliga kabinfaktorn har också förbättrats och var 68 procent i oktober. För ett år sedan var siffran för sålda kabinstolar cirka 30 procent.

”Efter ett och ett halvt år av den mycket svåra situationen inom rese- och flygsektorn behöver flygbolagen snabbt återta marknadsandelar och många destinationer öppnas nu. Och viktigast av allt för passagerare, biljetter säljs nu till mycket överkomliga priser. Hittills har man förstått att resa inte är detsamma som att bli smittad. Smittan kan med andra ord nå oss även här i Estland. Resan görs vanligtvis av dem som är vaccinerade, men vi uppmanar alla att vaccinera sig, det gör resandet mycket lättare, mycket mindre bekymmersamt, säger Eero Pärgmäe, kommersiell direktör för Tallinns flygplats.

Källa: NordenBladet.ee


High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory