VILKA skönhetsprodukter ta med på flyget?

VILKA skönhetsprodukter ta med på flyget?

NordenBladet – Personer som tycker om att resa vet att det inte har någon positiv effekt på hälsan, ögonen eller huden att sitta i timmar i ett flygplan. Det är ändå möjligt för oss alla att med litet besvär anlända till resmålet och se fräscha och strålande ut. NordenBladet ger råd om hur man tar hand om huden på en flygresa.

Det är nästan omöjligt för huden att inte torka ut under en flygresa. Den rekommenderade luftfuktigheten i våra hem är 35–50%, men i ett flygplan är luftfuktigheten ca 20% eller ännu lägre. I tillägg till att man bör dricka mer vatten än vanligt, borde man även fräscha upp huden och använda en bra fuktighetsgivande kräm, ett serum innehållande hyaluronsyra eller en läppbalsam. Livet skulle kunna bli enklare genom att använda minimalistiskt smink under en flygresa eller att resa helt au naturel.

Det är särskilt viktigt att ta hand om fötterna på en långflygning. Sittande ställning och trånga utrymmen innebär en extra påfrestning på fötterna och därför rekommenderar vi att du använder magnesiumspray före och under resan. I de nordiska länderna finns att köpa en produkt som är högkvalitativ och tillverkad enligt standarden för världen luxus- och apoteks kosmetika: 100 % organisk ”Magnesiumolja Natural STRONG 31 %” av Elisheva & Shoshana, en spray för hela kroppen, som finns i praktisk flaska på 75 ml (man får ta högst 100 ml vätskor i flyget!). Sprayen hjälper musklerna att slappna av och fräschar upp trötta ben.
Bilder: 3 x ElishevaShoshana.com

Produktinformation 🇸🇪 : Elisheva & Shoshana ”Magnesiumolja Natural STRONG 31 %” är en naturlig hälsoprodukt som verkar brett, är avkopplande för musklerna, lindrar muskelkramper och är lugnande för nervsystemet. E&S magnesiumolja sprayad på huden absorberas jättesnabbt, det tar 5-15 sekunder att komma fram till cellerna. 10 puffar har 150-180 mg (43-60 % RDA). Till cellerna kommer till och med 95 % av magnesiumet, vilket är mångdubbelt mer än att äta som kapsel, pulver eller tabletter – transdermaliskt magnesium irriterar inte magen eller matsmältningskanalen. Produkten kan sprayas även på tungan, men smaken är inte god.

Magnesiumklorid (MgCl₂) kan lindra följande krämpor: depression, irritation, trötthet, huvudvärk, astma, muskelspänning, muskelvärk, sömnstörningar, kramper, tarmsjukdomar, avgiftning, övervikt och brist på magnesium. Magnesiumklorid är viktigt i borttagandet av giftiga ämnen och tungmetaller och det återställer kroppens mineralbalans, reglerar kolesterolproduktionen och normaliserar blodtrycket på ett bra sätt.

E&S ”Magnesiumolja Natural STRONG 31 %” (31% koncentrerat Zechstein-magnesiumklorid) är en bra present som vårdar dig och personer du älskar. E&S magnesiumkloridflingor kommer från 1600 m djupt i marken, från Zechstein saltlager som är 250 miljoner år gamla och ligger mellan Holland och Nordsjön. Magnesiumolja är 100 % naturlig och alla åldrar kan använda den, även barn, gravida och ammande mödrar, och den passar även för diabetiker och vegetarianer.

Bild: Pexels
Källa: Ohmygossip.fi
*Samarbete med Elisheva & ShoshanaHigh quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory