Vedaskrifternas vishet: VAD BERÄTTAR dörren till ditt hem och hur påverkar den energin i ditt hem?

Vedaskrifternas vishet: VAD BERÄTTAR dörren till ditt hem och hur påverkar den energin i ditt hem?

NordenBladet – Enligt de äldsta heliga böckerna i hinduismen, Vedaskrifterna*, är dörrarna och fönstren i hemmet en mycket viktig del av huset. När du går in i ditt hem är dörren det första steget som bjuder in externa energier. När dörrarna och fönstren är rena och vackra lockar de bra energi in i huset. Liknande lockar liknande, och utifrån detta strävar Vedaskrifterna efter att göra husets dörrar och fönstren vackra genom att göra olika skulpturala dekorationer och utsmyckningar på dem.

Trasiga och knarrande dörrar eller golv förorenar hemmets atmosfär. Därför bör gångjärn, som har börjat gnissla, oljas omedelbart och trasiga föremål repareras.

Ta bort alla hinder från entrén. Var uppmärksam på föremålen bredvid ytterdörren. Förvara inte skräp, smutsig tvätt, gamla föremål, lådor, däck osv. nära ytterdörren. De förhindrar att god energi kommer in i huset. På samma sätt bör du vara uppmärksam på belysningen i hallen – det bör finnas tillräckligt med ljus i hallen! Om det är svagt ljus i korridoren, utöka antalet glödlampor.

Ytterdörren speglar vår förmåga att förändra våra liv eller leva positivt. Om ytterdörren är smutsig eller om det finns skräp nära den, är det troligt att positiv energi inte kommer in i ditt hem genom den. Gör ditt bästa för att göra din ytterdörr attraktiv!

_____________________
* Vedaskrifterna (från det sanskritiska ordet veda eller ved ‘vetande’) är de äldsta heliga böckerna i hinduismen. I bredare mening kallas vedaskrifter (veda-litteratur) veda tillsammans med Brahmana, Aranyaka och Upanishaderna. Vedaskrifternas äldsta texter föddes omkring 1000 f.Kr. och de senaste omkring 500 f.Kr. Vedorna är skrivna på det vediska språket, som ligger nära sanskrit. Vedorna är, innehållsmässigt, sånger för offer- och tillbedjan, böner och trollformler, och de är fyra till antalet.

Foto: Pexels
Källa: NordenBladet.fi


Tags assigned to this article:
VedaskrifternaVedaskrifternas vishet

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory