Elisheva & Shoshana vårdande kosmetik PRESENTFÖRPACKNING 2021 nu ute till försäljning! + Medföljande rabattkod!

Elisheva & Shoshana vårdande kosmetik PRESENTFÖRPACKNING 2021 nu ute till försäljning! + Medföljande rabattkod!

NordenBladet – December är tiden att ge presenter. Just nu är det dags att skaffa presenter att ha under granen! För detta ändamål har det estniska kvalitetstestade hantverkskosmetikmärket Elisheva & Shoshana satt ihop en lyxig presentförpackning, som är inslagen med hela vår själ, innehållande fyra miljövänliga hit-produkter. Fräscha upp och stärk din kropp och hår med högkvalitativa magnesiumprodukter och skäm bort din hud med exfolierande och återfuktande krämig kaffetvål!

I årets “E&S Gift Box 2021” presentförpackning hittar du:
Magnesiumklorid-badflingor Natural STRONG 47 %
Elisheva & Shoshana ”Magnesiumklorid-badflingor Natural STRONG 47 %” är naturligt badtillskott som verkar brett, är avkopplande för musklerna, lindrar muskelkramper och är lugnande för nervsystemet. E&S magnesiumkloridflingor absorberas extremt snabbt, in i cellerna i 5-15 sekunder. Till cellerna kommer till och med 95 % av magnesiumet, vilket är mångdubbelt mer än att äta som kapsel, pulver eller tabletter – transdermaliskt magnesium irriterar inte magen eller matsmältningskanalen. Magnesiumklorid (MgCl₂) kan lindra följande krämpor: depression, irritation, trötthet, huvudvärk, astma, muskelspänning, muskelvärk, sömnstörningar, kramper, tarmsjukdomar, avgiftning, övervikt och brist på magnesium. Magnesiumklorid är viktigt i borttagandet av giftiga ämnen och tungmetaller och det återställer kroppens mineralbalans, reglerar kolesterolproduktionen och normaliserar blodtrycket på ett bra sätt.

Hair Energy Maximus+ hårbottenspray med magnesium
Hårets hälsa och skönhet börjar med hårbotten. Elisheva & Shoshana ”Hair Energy Maximus+ hårbottenspray med magnesium” är en extremt effektiv produkt för hårbotten för personer som har problem med hårbotten (mjäll, hårfall, psoriasis, dermatit, talg-eksem, klåda, hårbottensvamp mm). Hair Energy Maximus+ hårbottenspray med magnesium tar bort från hårbotten kalcium salt som bromsar ämnesomsättningen för hår och syresättningen av hårbotten. Sprayen absorberas i hårbotten jätte snabbt, det tar 5-15 sekunder för den att komma fram till celler. 10 puffar har 100 mg (28 % RDA).

Pepparmint- och Magnesiumkloridbadsalt
Elisheva & Shoshana handgjorda ”Pepparmint- och Magnesiumkloridbadsalt” är brett verkande och antiinflammatoriskt badtillskott. Saltbad ökar blodmängden, vilket kan ge markant nytta i samband med kroniskt trötthetssyndrom. Infektioner och toxiner orsakar blodbrist i kroppen. Havssaltet ger kroppen möjlighet att absorbera mera vatten, vilket är nyttigt för lymfan. Dessutom bidrar det i osmotiska processer och renar därmed celler effektivt. Magnesiumklorid (MgCl₂ – 6H₂O) kan hjälpa till att lindra följande krämpor: depression, astma, muskelspänning, sömnproblem och huvudvärk.

Krämig Kaffe- och arganoljatvål
Kaffe- och arganoljatvål som tillverkas av Elisheva & Shoshana (E&S) har en behaglig arom, krämigt återfuktande och närande konsistens och den är ett hudvänligt tvättmedel för händer och kropp som renar och skyddar huden. Kaffet som kommer från certifierade odlare och som rostats i Sverige ger tvålen en naturligt krämig färg och god doft som hela dagen påminner om rogivande morgonkaffe. Tvålen avlägsnar gamla hudceller milt och gör huden mjuk och len. Den arganolja som finns i tvålen kommer från Nordafrika, från i naturen växande sällsynt arganträds (Argania spinosa) fröer och verkar antibakteriellt.

Gläd dig själv eller dina nära och kära och köp en present gjord med hjärta redan idag! Använd rabattkoden: NORDENBLADET21 och få det underbara julpaketet “E&S GIFT BOX 2021” 15% billigare! Rabatten gäller från 1. till 31. december 2021 (eller så länge det finns produkter kvar). Du kan lägga din beställning på ElishevaShoshana.com HÄR.

PS! Presenten är vackert handförpackad och redo att ges omedelbart (det finns inga prislappar eller fakturor inuti). Snabb och prisvärd transport i Estland, Finland, Sverige och Lettland.

En hjärtlig helg med Elisheva & Shoshana!

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory