HAVSKÅLSALLAD med tonfisk, tomat, keso och pumpafrön

HAVSKÅLSALLAD med tonfisk, tomat, keso och pumpafrön

NordenBladet – Jag ska avslöja ett salladsrecept som jag tagit fram själv. Väldigt enkelt och snabbt att tillaga, en supergod och nyttig sallad består av endast fem ingredienser, men smakar som en restaurangmat med Michelin-stjärna.

Helena-Reets recept på en hälsosam Havskåls- och Tonfisksallad med tomat, keso och pumpafrön

Ingredienser:
380 g keso (t.ex. Alma)
3-4 färska tomater
2 burkar med 185 g tonfisk. Fisk i både tomatsås och saltvatten passar bra
1 paket 500 g naturlig Captain Grant’s havskål
100 g rengjorda pumpafrön

Beredning: Tvätta och hacka tomaten och blanda alla övriga ingredienser i en stor skål.
Som dekoration kan du till exempel lägga till dill, basilika och havtorn! På sommaren är jordgubbar och blommor (t.ex. vårlök, ringblommor, blåklint eller mjölkört) också perfekta.

Alla kommer att vilja ta mer!
Smaklig måltid!











High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory