GARANTI FÖR VÄLBEFINNANDE! 10 VISDOMAR, hur Feng Shuin kan förbättra hälsa och kärleksliv och dessutom öka självständighet – man behöver bara en sak!

GARANTI FÖR VÄLBEFINNANDE! 10 VISDOMAR, hur Feng Shuin kan förbättra hälsa och kärleksliv och dessutom öka självständighet – man behöver bara en sak!

OHMYGOSSIP – Många av er har säkert frågat er själva: “Hur blir man lycklig?”, “Hur blir man av med stress?”, “Hur komma över depression?”, “Hur bli självständig?”, “Hur tillföra glädje i livet?”, “Vad måste man göra för att undvika depression?” osv. Även de mest skeptiska personerna har varit tvungna att erkänna att med hjälp av Feng Shuin har deras liv fått en ny, frisk och positiv riktning. Vi presenterar er mycket enkla tips, som ni kan använda varje dag för att förbättra välbefinnandet! Man behöver bara en sak – ljus! Ta dig tid och tänd ljus!

1. Återfå passion i din relation
Om passionen försvunnit från er relation, ställ två röda ljus i sovrummets högra hörn. Tänd ljusen två gånger om dagen. Var noga med att ljusen ska stå nära varann. Om du gillar doftljus, välj bland ljus som ökar passion – till exempel ros, ylang-ylang eller jasmin.

2. Väck uppmärksam i ett sällskap
Känner du dig övergiven eller åsidosatt? Ljuslågan hjälper dig att återerövra önskad uppmärksamhet. Ta nio röda ljus, placera dem vid bakre väggen i rummet. Tänd ljusen en gång om dagen, helst i dagsljus.

3. Hitta motivation
Om du har en öppen spis men den fungerar inte eller du använder den inte, har du kanske inte kontakt med levande eld och då blir det lätt att motivation sjunker. För att få motivationen tillbaka ställ några ljus vid spisens öppning och tänd dem minst en gång i veckan. Ljusens färg beror på placeringen av den öppna spisen. Om spisen är vid samma vägg som ingången till rummet behövs blå ljus, spis till vänster i rummet gröna. Ställ röda ljus vid spis vid bakre väggen, och om spisen är vid högra väggen vita ljus. Om ni inte har en öppen spis, ta riktningen efter placeringen av värmeelement.

4. Ge hemmet mer värme
Utrymmet som är kallt och deprimerande är fullt av yin-energi. Tillför nödvändig yang-energi med tre ljus som placeras vid ingången. Fräscha dofter, som lavendel, pepparmynt och bergamo hjälper till.

5. Fri från stress med hjälp av Feng Shui
Om du har tendens till att ta på dig mer sysslor än du orkar ta hand om, finns det för mycket Puu-energi i ditt hem. Du idealiserar situationer för mycket och det försvårar kommunikationen med andra. För att minska bördan ta nio röda ljus, placera dem i mitten av den vänstra väggen och tänd dem en gång varje morgon.

6. För att få inspiration och att avlägsna leda i ditt liv
Köp åtta blå ljus, placera dem i det västra hörnet i rummet och tänd dem på eftermiddagen. Dofterna, som hjälper dig, är citron och rosmarin.

7. Förbättra hälsan
I samband med problem med blodcirkulation, ledinflammation, ögonproblem eller torr hud ställ fem gula ljus, kantiga i formen, på matbordet och tänd dem en gång om dagen.

8. Att få mer självständighet
Av tända ljus får du eldenergi, som förstärker din självständighet. Om du är för tight med dina kära, ditt barn eller dina föräldrar, lägg ett stort och av formen runt ljus vid dörren till badrummet och tänd det en gång om dagen.

9. Öka humör
Om någon försöker baktala dig och sänker humöret till noll, ställ sex långa ljus i det högra hörnet i ditt hem och tänd dem på eftermiddagen. När ljusen brinner får du din frihet och ditt glada sinne tillbaka.

10. Att finna frid
I ditt liv finns bara arbete och inget roligt, och du vill ändra på det? Du behöver sju vita, runda ljus, som du bör ställa i mitten av den högra väggen i rummet. Tänd dem en gång varje eftermiddag. Lugnande dofter är apelsin och citron.

Källa: Artikeln är översatt från Näkkälän noidan noitapäiväkirja (Häxdagbok av häxan i Näkkälä)

 High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory