Sverige: Föreningen Norden söker en organisationssekreterare – vikariat

NordenBladet – Är du intresserad av föreningsliv, folkbildning och nordiskt samarbete? Gillar du ordning och reda, service och planering, har ett öga för både detaljerna och helhet? Då kan du vara rätt person för oss!

Om oss:
Föreningen Norden är en politiskt och religiöst obunden ideell medlemsstyrd organisation som grundades 1919. Vårt ändamål är att främja och underlätta samarbete inåt och utåt Norden. Idag är vi elva personer anställda på vårt kansli i Stockholm.

Om tjänsten:
Föreningen Norden söker en ny medarbetare för ett vikariat i 3 år. Vi söker dig som har förmåga att ta eget ansvar och arbeta självständigt, men som samtidigt tycker om att jobba tillsammans med andra

Läs mera om tjänsten HÄR

Ansökan:
Vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-10-13. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan. Varmt välkommen att söka!
Ansökan bestående av CV, personligt brev och löneanspråk skickas till info@norden.se
Mera information om tjänsten fås från Generalsekreterare Bo Andersson, bo@norden.se + 46 70 221 79 28. Facklig företrädare är Julia Brink, julia@norden.se + 46 70 -892 32 48

Källa: Norden.se


Tags assigned to this article:
Föreningen Nordennordiskt samarbeteSverige

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory