Mariliis Anger: Från och med nu ligger min blogg mariliisanger.com under den stora skandinaviska mediekoncernen NordenBladet!

Mariliis Anger: Från och med nu ligger min blogg mariliisanger.com under den stora skandinaviska mediekoncernen NordenBladet!

OHMYGOSSIP – Det har varit lite tystare med min blogg på senare tid och det finns en enkel förklaring – som ni ser, har bloggen fått en ny adress och ett nytt utseende. Från och med nu tillhör mariliisanger.com NordenBladet, som är en av de största mediekoncernerna i Skandinavien, vilket gör mig mycket glad. Under de senaste dagarna har jag förnyat och förbättrat mina utskick, lagt till foton, och nu borde allting fungera väl. Det som återstår är att ändra länken till Facebook så att även dessa utskick ska hamna på rätt ställe.

På tal om det att jag flyttade, ändrade jag även min e-postadress och från och med nu kan man kontakta mig på adressen mariliis@nordenbladet.com. Förutom att min blogg är nu under NordenBladet, skriver jag artiklar till OHMYGOSSIP och till de som kommit ut hit in tills kan ni se HÄR.

Jag är mycket glad över dessa förändringar och jag hoppas att ni är lika lyckliga och entusiastiska som jag!

På tal om dagens klädsel, för idag är det en riktig ”sommar” ute (i stället för minus 20 bara minus 8 :D), måste jag utnyttja det och tog äntligen på mig min nya päls. När man beställer päls eller pälsväst från Kina ser de vanligtvis hemska ut och jag undviker att beställa därifrån. Av någon anledning beslöt jag att ta risken när jag såg denna päls och jag är mer än nöjd. Pälsen är jätte mjuk och lätt och ärmarna är lagom långa – en verklig vinnare!


Länken till produkterna hittar ni HÄR!
Ny bloggadress: mariliisanger.nordenbladet.ee


Tags assigned to this article:
bloggbloggareMariliis Anger

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory