22 FAMOUS VIOLINISTER erbjuder sina råd. Den yngsta av dessa, den 12 åriga skandinaviska violinisten Estella Elisheva: Jag skulle definitivt älska att testa olika fioler i framtiden och hålla den berömda Stradivarius och andra mästerverk i mina händer

22 FAMOUS VIOLINISTER erbjuder sina råd. Den yngsta av dessa, den 12 åriga skandinaviska violinisten Estella Elisheva: Jag skulle definitivt älska att testa olika fioler i framtiden och hålla den berömda Stradivarius och andra mästerverk i mina händer

OHMYGOSSIP – Fiolen är ett av de mest mångsidiga instrumenten i världen – tyvärr är den också ett av de svåraste att välja. ConsumerHelp.guide frågade kända violinister (Estella Elisheva, Tasmin Little, Sophie Armstrong, Jenny Oaks Baker, Damien Escobar, Una Palliser, Anastasios Mavroudis, Justerini Brooks, Lindsey Stirling, Sarah Charness, Ariella Zeitlin-Hoffman, Deni Bonet, Hannah Kirby, Rohan Roy, Asher Laub, Judy Kang, Anne Harris, Rob Landes, Philippe Quint, Dr David Wallace, Val Vigoda, Elena Thompson) vad deras toppval av fiol var, baserat på deras kunskaper och erfarenheter, och varför.

Som bara tolv år gammal är Estella Elisheva eftertraktad violinist. Trots sin unga ålder finner hon inspiration från klassisk musik och artister. Hon spelar på konserter runt om i Skandinavien och anses vara en av de mest begåvade musikerna i sin ålderskategori. Du kan kolla hennes hemsida på estellaelisheva.com eller prenumerera på hennes YouTube-kanal.

“Jag är väldigt ung och har inte mycket erfarenhet av olika fioler än. Jag tränar själv med Maggini-kopia men som Lance Armstrong sa en gång: Det handlar inte om cykeln. Jag kommer att säga det samma: Det handlar inte om fiolen – den viktigaste saken är känslan, kärleken till musik och attityden. Jag tycker att det är samma med stora violinister – de kan spela enkel barnmusik men du hör och känner skillnaden och märker genast deras storhet.

Jag skulle definitivt älska att testa olika fioler i framtiden och få hålla den berömda Stradivarius och andra mästerverk. Men just nu koncentrerar jag mig på att träna och spela så bra jag kan. Jag samarbetar med min nuvarande fiol, vi är vänner och vi stöttar varandra – om du vet vad jag menar. Jag har inget negativt att säga om min nuvarande fiol. Det är inte möjligt att spela, om du inte gillar din “partner”, det är vad min fiol är för mig. Jag kommer att tänka på de mer krävande fiolerna när det finns ett behov. ”

Läs den ursprungliga artikeln där alla dessa 22 kända violinister erbjuder sina råd härHigh quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory