Sverige: H.K.H. Kronprinsessan vandrar i Södermanland

NordenBladet — Kronprinsessan inleder sin vandring i Södermanland med att anlĂ€nda till SkottvĂ„ngs gruva till hĂ€st. DĂ€refter gĂ„r vandringen till fots frĂ„n SkottvĂ„ngs gruva lĂ€ngs Sörmlandsleden till Fornborg. FrĂ„n Fornborg gĂ„r vandringen vidare till Åkers hembygdsförenings utsiktstorn vid Mellan Marviken.

FrĂ„n Mellan Marviken paddlar Kronprinsessan kanot till södra Ă€nden av Nedre Marviken dĂ€r Sörmlandsleden viker in. Vandringen fortsĂ€tter till fots via Laketorp, lĂ€ngs LaketorpsĂ„n till Ådals kvarn och vidare till LĂ€ggesta. Sista delen av Kronprinsessans vandring i Södermanland gĂ„r med museijĂ€rnvĂ€g frĂ„n LĂ€ggesta till Mariefred dĂ€r vandringen avslutas.

Kronprinsessans vandringar i Sveriges landskap
Under hösten 2017 inledde Kronprinsessan en serie vandringar genom Sveriges alla landskap. Vandringarna startade i VÀstergötland i september och genomförs under de nÀrmsta Ären. LÀnsstyrelserna i samspel med det lokala föreningslivet har en viktig roll i att utforma besöken.

Med vandringarna vill Kronprinsessan uppleva olika delar av Sverige under olika Ärstider samt synliggöra den skatt som den svenska naturen Àr för alla som lever och verkar hÀr.

Varje landskap besöks under en dag dÀr Kronprinsessan vandrar för att uppleva en del av Sveriges unikt tillgÀngliga och variationsrika natur. Kronprinsessan önskar ocksÄ att i samband med sin vandring genom Sverige lyfta vÀrdet av friluftsliv och rörelse.

Information kring landskapsvandringarna publiceras pÄ http://www.kungahuset.se/landskapsvandringar


Tags assigned to this article:
KungahusetSverigeSweden

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information pÄ svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory