VARNINGSSIGNALERNA som visar att han inte älskar dig utan bara utnyttjar dig

VARNINGSSIGNALERNA som visar att han inte älskar dig utan bara utnyttjar dig

OHMYGOSSIP – När vi är kära har vi ofta svårt att se om partnern visar genuint intresse för oss eller om hen bara utnyttjar oss. Tyvärr är det så att många män kan vrida kvinnan mycket skickligt runt sitt finger och få dem att bli förälskade även om de i verkligheten inte alls är intresserade av dem.

Det finns en egen typ av män som gillar tanken på att ha en person som man vid behov kan ha sex med, även om de inte har några känslor med i spelet. För att spara sig själv är det klokast att undvika sådana män.

Ohmygossip presenterar för er tre viktiga tecken som visar att mannen inte älskar dig och att du bara uppfyller hans sexuella behov:

1. Han presenterar inte dig för sina vänner eller sin familj
Du vet ingenting om hans närmaste och varje gång du tar upp frågan byter han ämne mycket listigt för han vill inte prata familjefrågor med dig.

2. Han finns till för dig ara när han själv önskar det
Ibland kan han vara borta en hel vecka och dyka upp helt plötsligt för att träffa dig. Och när ni träffas är hans första tanke sex.

3. Han pratar inte med dig om framtiden
Han planerar inte framtiden med dig, kommer inte med idéer om vart ni skulle kunna åka. Det är sannolikt att han inte tagit dig någonstans förutom till restauranger.

Bild: OHMYGOSSIP


High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory