Annons:

Vaasa 26.12. – Polisen begär om tips

NordenBladet —

31.12.2019 kl 12.15Österbotten
På annandag jul den 26.12. kl. 8 tiden gick en ung kvinna ut på en morgonpromenad i bekant omgivning i Sandviken i Vasa. Vid stigen som går längs med stranden vid Vasa centralsjukhus, cirka 100-150 meter norr om Gustavsborgs simstrand, misstänker polisen att kvinnan blivit offer för ett våldsdåd. Efter det här vet polisen att kvinnan, utan jacka, gått längs med Sandviksgatan från stranden, svängt in på sjukhusets gård, gått över hela gården och sen gått in genom sjukhusets huvudentré ca klo 9.38. Kvinnan är skadad och har ingen minnesbild över vad som skett en liten stund tidigare vid stranden.
Kvinnans klädsel:- ljusröd jacka (bild nedanför texten)- svart skalbyxor- grå handskar- ljusbeige/grå stickad mössa- grå halsduk- svarta vandringsskorEn del av kläderna som kvinnan haft på sig, bland annat den ljusröda jackan, hittades senare vid stigen längs stranden.
I samband med händelsen har kvinnans telefon och plånbok försvunnit. Polisen hittade föremålen senare under dagen hos en man, som för tillfället är häktad och misstänkt för grovt rån.
Alla observationer och tips som är kopplade till fallet ber polisen att man anmäler på e-post vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi

Källa: Poliisi.fi


Tags assigned to this article:
FinlandPolisens Nyheter och händelser

error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2020 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory