Uppdaterad 28 oktober 10:47: 28 oktober 06:53, Sammanfattning natt, Södermanlands län

NordenBladet — Polisen i Södermanland har hanterat ett 40-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Sex personer har gripits, se notis nedan.
23.22 En polispatrull stoppade en skåpbil för kontroll vid Skavsta flygplats. I fordonet fanns det sex män i 25-50-årsåldern och en mängd gods som polisen misstänkte var stulet. Samtliga sex personer greps, misstänkta för grov stöld alternativt grovt häleri. Samtliga sex män har anhållits av åklagare under natten.
2019-10-28, 09.50 de sex männen är på sannolika skäl misstänkta för grov stöld alternativt häleri och den lätta lastbilen som de färdades i har tagits i beslag i syfta att utreda om det misstänkta stöldgodset kan härledas till stölder/hälerier. Någon närmare uppgift om vad lastbilen innehöll finns ännu inte tillgänglig.
2019-10-28, 10.45  Efter att de anhållna männen har förhörts har åklagare beslutat att frige alla sex. Det fanns inget stöldgods som betingade något större värde och inget stöldgods har heller gått att härleda till tidigare brott. Förundersökning är nedlagd. / Thomas Agnevik
Utöver detta har inga större händelser eller grövre brott kommit till polisens kännedom. Inga konstaterade inbrott eller misshandelsärenden. Natten har överlag varit lugn. Patrullerna har hanterat en del berusade personer, viltolyckor, psykisk ohälsa, etc.

Sammanfattning av natten i Södermanland.

Källa: Polisen.se


Tags assigned to this article:
Polisens NyheterSverige

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory