Annons:

Uppdaterad 26 februari 10:57: 26 februari 06:47, Sammanfattning vecka, Östergötlands län

NordenBladet — 06.15 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits men tre har omhändertagits för berusni9ng/ordningsstörning och tre har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.
00.05 i samband med en rutinkontroll av en mopedist i Johannelund Linköping uppstod misstanke om rattfyllleri och en man i 40-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör.
03.15 en inringare kontaktade polisen om två lösspringande hästar utanför Vånga, Norrköping. Polisen har ringt runt för att finna ägarna, hittills utan resultat. Hästarna har nu tagits omhand av en stallägare i väntan på kontakt med ägaren. Den som saknar sina hästar kan ringa polisen på 114 14.
Uppdatering 10.50: polisen har nu fått kontakt med hästarnas ägare som nu är på väg för att hämta dom. Polisen vill tacka alla som engagerat sig.
03.37 i samband med en rutinkontroll av en bilist på Industrigatan i Linköping uppstod misstanke om olovlig körning på bilföraren, en man i 20-årsåldern.
Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

Källa: Polisen.se


Tags assigned to this article:
Polisens NyheterSverige

error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2020 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory